Doorgaan naar inhoud

Land

Retourneren, Ruilen & Garantie

Toch niet blij met je product? Of is het stuk? Dat is heel vervelend en natuurlijk gaan we dat samen met jou oplossen!

Garantie
Erotiekvoordeel.nl geeft over alle producten in haar assortiment een garantie voor een periode van 1 jaar. Gaat het product na 12 maanden of langer kapot? Dan moet jij bewijzen dat dit niet jouw schuld is en dat het aan het product ligt. Wanneer op een door jouw besteld artikel defecten vertoont, verzoeken we je om dat per e-mail aan ons te melden. We vertellen je dan hoe je het defecte artikel aan ons kunt terugsturen. We zorgen dan voor reparatie, of je krijgt een nieuw artikel toegestuurd of geven wij je het aankoopbedrag terug.
 
Ruilen of retour
Niet geheel tevreden met je aankoop of wil je het artikel toch liever niet hebben? Geen probleem. Bij Erotiekvoordeel.nl kun je een artikel binnen 30 dagen ruilen of retourneren. 
Intieme producten, zoals sex toys en ondergoed, waarvan de verpakking geopend is en/of de seal verbroken is, kunnen om begrijpelijke hygiënische redenen niet geruild worden. En let op, de retourkosten zijn voor rekening van de koper, tenzij wordt vastgesteld dat wij je een defect artikel hebben geleverd, dan worden de kosten door Epicurius gedragen. 
.
Kapot of incompleet geleverd
Doet je product niet wat het zou moeten doen bij levering?
Dan raden we aan om eerst de handleiding nog eens goed te bekijken. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen zodat je toch gelijk gebruik kan maken van je product en het niet hoeft te retourneren. We merken dat met name het correcte gebruik van een oplaadsnoer een mogelijk probleem nogal eens wil verhelpen. 
Werkt je product hierna nog steeds niet?
Dat vinden wij natuurlijk echt heel erg vervelend. We gaan het samen jou proberen op te lossen. Stuur ons een mail waarin je het probleem beschrijft en we gaan met je in overleg over de beste oplossing. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je Epicurius, Korenmolen 106, 3481AX Harmelen, telefoon +31(0)850041427 via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail info@epicurius.nl) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier onderstaande modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Het modelformulier voor herroeping tref je hieronder. Copy/paste het in je brief of email:

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

– Aan Epicurius, Korenmolen 106, 3481AX Harmelen, email: info@epicurius.nl

– Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende
goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

 Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

– Naam/Namen consument(en)

– Adres consument(en)

- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

- Datum

*) Doorhalen wat niet van toepassing is.