Doorgaan naar inhoud

Land

Onze Missie, Visie en Overtuiging

ONZE MISSIE EN ONZE OVERTUIGING

Wij willen, waar we ook aanwezig zijn, of dat nu virtueel op het internet is of fysiek in een winkel, tijdens een evenement of op een beurs, een plek zijn waar mensen van alle geslachten en seksuele geaardheden hun seksualiteit kunnen verkennen in een positieve omgeving en met respect worden behandeld.

In een wereld waar het helaas nog steeds normaal is om je mening of overtuiging over een ander op te dringen willen wij juist een plek zijn waar je over sex en de mogelijkheden van sex toys kunt leren in een schaamtevrije, positieve omgeving.

Wij geloven dat er sex leuk is en dat sex toys daar bij kunnen helpen. Wij dragen graag ons steentje bij om seksuele gezondheid en wellness voor iedereen te bevorderen.

Eerlijke, accurate informatie over seksualiteit verandert levens. Het ontmantelt stereotypen en aannames, zorgt voor zelfacceptatie en eigenwaarde, bevordert gezonde relaties en heeft de potentie om levens te redden.

Het is ons doel om een open, niet-oordelende benadering van seksuele onderwerpen te bieden aan iedereen die ons ontmoet of contact met ons opneemt.

Wij geloven dat het verkennen van jouw persoonlijke sexualiteit en intieme relaties een belangrijk, levenslang proces is dat uniek is voor elk individu. Ervaringen rond seksualiteit kunnen leuk, eng, opwindend, moeilijk, uitdagend, grappig, verdrietig, vreugdevol, verwarrend, vervullend, gekmakend, frustrerend, geestverruimend, sereen zijn... en zo ongeveer elke emotie omvatten die je je maar kunt voorstellen.

We erkennen de complexiteit van seksualiteit en eren de diversiteit van de menselijke seksuele ervaring. Ons doel is om iedereen met wie we in contact komen te helpen op hun reis naar seksueel welzijn.

VISIE
Epicurius werkt aan een wereld waarin iedereen zijn of haar unieke seksualiteit en identiteit eerlijk en respectvol kan verkennen of beleven, zonder angst of schaamte.