Doorgaan naar inhoud

Land

Panty Vibrators en Vibrerende Slipjes: wat kun je er zoal mee?

Panty Vibrators en Vibrerende Slipjes: wat kun je er zoal mee?

Ontdek het Spannende Verschil Tussen Panty Vibrators en Vibrerende Slipjes

Als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, heb je dan al eens gedacht aan vibrerende slipjes? Deze leuke en discrete speeltjes voor buitenshuis zorgen voor urenlang plezier en spanning.

Wat Zijn Vibrerende Slipjes?

Vibrerende slipjes zijn gemakkelijk te dragen vibrators die je intieme zones prikkelen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, trillen de slipjes zelf niet; in plaats daarvan is er een mini-vibrator die je aan je ondergoed bevestigt. Deze vrouwelijke seksspeeltjes zijn perfect voor solo plezier of om samen met je partner te gebruiken.

Hoe Werken Vibrerende Slipjes?

Er zijn verschillende soorten vibrerende slipjes, maar de werking is over het algemeen hetzelfde. De meeste slipjes vereisen dat je ze aanzet, in je ondergoed plaatst en de vibraties bedient met een afstandsbediening of app. Het geweldige aan vibrerende slipjes is dat ze niet beperkt zijn tot alleen je ondergoed. Je kunt de vibrator eruit halen en hem extern over je hele lichaam gebruiken. Of je nu solo aan het masturberen bent of bezig bent met een spannend spelletje met je partner, je kunt de vibrator gebruiken om je favoriete erogene zones te stimuleren, van je clitoris tot je tepels.

Hoe kun je een vibrerend slipje dragen?
Vibrerende slips zijn een zeer veelzijdig speeltje en kunnen bijna altijd en overal gedragen worden. De meeste vibrerende slips zijn fluisterstil en discreet, waardoor ze perfect zijn voor buitenshuis. Hier zijn een paar kinky suggesties die je moet proberen nadat je je slipje hebt ontvangen.
  • Geef je partner de controle en ga naar een andere kamer. Dit kan een leuke manier zijn om aan wat voorspel te doen. Nadat je je partner de afstandsbediening hebt gegeven, kun je naar een andere kamer gaan en proberen alledaagse taken te doen (wassen, schoonmaken of afstoffen). De trillingen zorgen voor opwindend plezier terwijl je vervelende klusjes doet en brengen jullie allebei in de stemming.
  • Ga wandelen. Geef je dagelijkse beweging wat extra pit. Als je je een beetje uitgeput begint te voelen, kun je de trillingen verhogen en je endorfine op gang brengen. Je kunt alleen van de sensatie genieten of je partner erbij betrekken. Zorg ervoor dat je het rustig aan doet als het te intens wordt.
  • Houd een intieme geheime picknick buiten. Trek je vibrerende slipje aan en ga naar je favoriete park. Pak je picknickkleed, snacks en een boek. Zet je picknick op en maak het je gemakkelijk. Laat je discrete spel de overhand nemen en concentreer je op je plezier. Je kunt alleen gaan of je partner laten komen. Probeer er alleen niet uit te zien alsof je te veel plezier hebt.
  • Geniet van een spannende date night. Laat je partner je plezier bepalen en geniet van een avondje uit. Of je nu naar de film, een restaurant, het strand of een ander romantisch uitje gaat, je kunt een lichte vibratie toevoegen die zorgt dat jullie allebei een continue spanning die natuurlijk uiteindelijk thuis weer kan uitmonden in een hoogtepunt.
  • Wanneer je alleen in het openbaar bent. Als je een paar saaie boodschappen moet doen, kun je wat pit toevoegen met wat stimulerende sensaties. Of je nu naar de supermarkt gaat of de stomerij ophaalt, er zijn genoeg plekken waar je je vibrator aan kunt zetten en je kunt genieten van discreet genot. Het enige wat je hoeft te doen is je gezichtsuitdrukkingen onder controle houden. 
    Volgend artikel De Ultieme Gids voor Orgasmes en de Perfecte Speeltjes om Ze te Bereiken

    Een opmerking achterlaten

    Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

    * Verplichte velden