Doorgaan naar inhoud

Land

Anaal Kralen, een definitie en veel gestelde vragen

Anaal Kralen, een definitie en veel gestelde vragen

De mens houdt van nature van experimenteren. Dat is hoe we zijn geëvolueerd van holbewoner naar het bouwen van steden, het vormen van regeringen (okay, daar zijn we wat minder goed in) en het zoeken naar betere manieren om sex te hebben! 

Anale kralen bestaan al een tijdje en zullen waarschijnlijk een van de weinige functionerende dingen zijn die overblijven op de planeet als die in de niet al te verre toekomst wordt overspoeld door zombies of aliens. In dit artikel laten we je zien wat je allemaal met anale kralen kunt doen.

Anale Kralen - Een definitie

Voordat we verder ingaan op wat je met anale kralen zoal kunt doen, laten we het er eerst even over hebben wat anaal kralen nu eigenlijk zijn. Anale kralen bestaan uit meerdere kralen - meestal bolvormig, maar soms pil- of ovaalvormig - aan één koord, en deze kralen kunnen gelijke, willekeurige of opeenvolgende maten hebben.

Aan het uiteinde zit een handvat dat een stevige grip biedt om eerder ingebrachte anale kralen uit je bips te trekken. De meest gebruikte manier om met anaal kralen te spelen is om de kralen meerdere keren in te brengen en weer uit de anus te trekken (zachtjes of iets harder). Anale kralen masseren de inwendige zenuwen in het rectum en bij mannen kunnen ze de prostaatklier stimuleren, waardoor je orgasmes kunt krijgen die je tenen zo ver opkrullen dat je er je oren mee kunt wassen!

Sommigen verwarren anale kralen met buttplugs. Buttplugs zijn metalen of plastic hulpmiddelen uit één stuk die bedoeld zijn om je daar beneden een vol gevoel te geven, terwijl anaalkralen bestaan uit meerdere kralen aan dezelfde draad, zoals knopen aan een touw. Deze pluggen zijn bedoeld om in je anus in te brengen en daar te blijven tot je er genoeg van hebt, terwijl anale kralen gemaakt zijn voor herhaaldelijk inbrengen en verwijderen en een orgasme geven door de voortdurende stimulatie van de anale zenuwen en spieren.

Een deel van de aantrekkingskracht van anale kralen en kontspelletjes is de opwinding om iets te doen waar voor veel mensen nog een taboe op rust. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos als je eenmaal voorbij het stigma met betrekking tot anaal spel bent.

Hoe anale kralen worden gebruikt Je hebt geen IQ van 500 miljoen nodig om erachter te komen hoe anale kralen werken. Deze kralen kunnen alleen of met een partner worden gebruikt en zijn bedoeld om de zenuwuiteinden in en buiten de anus te stimuleren. Ingewikkelder dan dat wordt het niet

Om anale kralen te gebruiken, moet je er wel eerst een kopen en er zijn uitstekende keuzes bij ons te vinden. Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van een geïmproviseerde anale kraal, gemaakt van materialen die je in je huis of achtertuin vindt, niet aan te raden is en je het risico loopt om een anale fissuur te krijgen, op de eerste hulp te belanden en op zijn minst tot de volgende eeuw niet meer te kunnen zitten!

Als je zin hebt om helemaal los te gaan met je kont en je hebt anale kralen van goede kwaliteit bij de hand, neem dan eerst een douche en zorg ervoor dat je billen schoon zijn door de moeder aller poepjes te doen. Wil je helemaal zeker zijn zorg dat dat je ook een anale douche gebruikt. 

Na het bad smeer je je in met glijmiddel, ga je in de meest comfortabele houding zitten en ga je dan over tot de zeer aangename taak van het herhaaldelijk inbrengen en verwijderen van de anale kralen die je in je bezit hebt in je kont of die van je partner/vriend en met een snelheid waar jij en iedereen zich prettig bij voelt. Naar verluidt hebben anale kralen het meest orgastische effect wanneer je ze in en uit het lichaam trekt wanneer je heel dicht bij een orgasme bent, tijdens geslachtsgemeenschap en tijdens het masturberen of gemasturbeerd worden.

Veelgestelde vragen over anale kralen

Ik ben een beginner. Wat voor soort anaal kralen zijn het beste voor mij? Als je voor het eerst anaal kralen gebruikt, raden experts aan om te beginnen met een set die zowel kort als klein is. Als de kralen te groot zijn, heb je gegarandeerd een pijnlijke ervaring die je wel eens levenslang zou kunnen afschrikken. Het is dus gewoon beter om een korte en kleine set te nemen en dan te upgraden naarmate je kontgat breder wordt en je meer ervaring krijgt. En oh, siliconen anaal kralen worden meestal aanbevolen voor beginners, omdat die wat zachter zijn en meebewegen.

Moet ik het langzaam doen? De snelheid waarmee je je set anale kralen inbrengt en verwijdert is aan jou. Zolang je volledig ontspannen bent, kun je je anale kralen met de snelheid van het licht in en uit doen als je dat wilt! Maar als je voor het eerst anale kralen gebruikt, raden experts aan om het rustig aan te doen om de kans op scheuren te verkleinen en om er eerst maar een of twee in te doen om aan de ervaring te wennen, voordat je avontuurlijker wordt.

Heb ik glijmiddel nodig? Wij vinden van wel! Sommigen kunnen zonder glijmiddel, anderen niet en het blijft een feit dat de anus niet zelfsmerend is. Koop dus gewoon glijmiddel voor het geval je het nodig hebt. En vergeet niet dat het soort glijmiddel dat je nodig hebt, afhangt van het materiaal waar de anale kralen die je gebruikt van gemaakt zijn. Glijmiddel op waterbasis is meestal een goede keuze, vooral voor siliconen anaalkralen. Siliconen glijmiddel glijdt beter en hoeft minder vaak opnieuw aangebracht te worden maar kan niet gebruikt worden in combinatie met siliconen anaal kralen (wel met PVC, TPR en andere materialen)

Welke soorten anaal kralen zijn het beste? De beste anaal kralen zijn gemaakt van niet-poreuze en niet-giftige materialen zoals glas, siliconen en roestvrij staal. Ze zijn meestal ontworpen met een uitlopende basis of handvat om ze gemakkelijk en zonder stress te kunnen pakken. Siliconen is het meest flexibele materiaal en kralen die hiervan gemaakt zijn kunnen alle rondingen van het rectum bereiken. De andere soorten zijn stijf en kunnen gebruikt worden voor temperatuurspelletjes. Er zijn ook vibrerende anaal kralen en uiteindelijk hangt het van je zelf ingeschatte behoeften en zaklengte af voor welke set anaal kralen je gaat.

Hoe belangrijk is reinigen? Zeker heel belangrijk. Kijk, in de anus zitten allerlei bacteriën en virussen en nadat je je anale kralen hierin hebt gewassen, is het verstandig om je handen te wassen, de kralen te wassen en te douchen. Als je een van deze stappen vergeet, kun je een infectie oplopen, net als wanneer je je kralen met iemand deelt en ze niet goed wast voor en na gebruik. Gebruik een goede toy reiniger. Afhankelijk van waar ze van gemaakt zijn, kunnen sommige een tijdje geweekt worden in een zwakke bleekoplossing, terwijl andere in de vaatwasser gereinigd kunnen worden of afgewassen met zeep onder stromend water.

En dat was het voor nu, mensen! Ga naar het commentaargedeelte en vertel ons welke geweldige ervaringen anaal kralen in jullie leven hebben opgeleverd!

Vorig artikel E-stim, hoe voelt dat eigenlijk?
Volgend artikel Panty Vibrators en Vibrerende Slipjes: wat kun je er zoal mee?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden