Doorgaan naar inhoud

Land

Hoe een journalist zich een peniskooi aanmat en op hoge hakken ging lopen. Een verhaal.

Hoe een journalist zich een peniskooi aanmat en op hoge hakken ging lopen. Een verhaal.

Enkele weken geleden ontving ik een e-mail van een klant. Een gewone vraag over de maatvoering en op zoek naar aanbevelingen. Niets vreemds aan. We begonnen heen en weer te mailen en toen onthulde hij dat hij een bekende journalist is en vroeg of ik geïnteresseerd zou zijn om zijn ervaring met het proberen van een kuisheidskooi te publiceren. Blij met het aanbod en enthousiast om zijn gedachten te horen, greep ik de kans en accepteerde snel.

Hier is zijn verhaal.

Slot en sleutels

Ik had nog nooit gehoord van mannelijke kuisheid totdat het onderwerp ter sprake kwam op een feestje een tijdje geleden, het gesprek werd geleid door een dame die erg voor het idee was. Ik luisterde rustig aan mijn kant van de tafel, weinig bijdragend maar veel opnemend. Ik ging weg, geïntrigeerd, elementen van die discussie bleven lang nadien door mijn hoofd zoemen. Ik ben journalist en beschouw mezelf als open voor nieuwe ideeën en kuisheid klonk nogal aantrekkelijk. Hoewel het me verbaasde om het te denken, vond ik dat ik het idee leuk vond om opgesloten te worden, mijn energieën opnieuw gericht, geleid naar kanalen anders dan mijn eigen plezier.

En dus werd er een zaadje geplant. Toen Covid langskwam en een einde maakte aan internationaal reizen, en mijn vrijheid beperkte, besloot ik de lockdown letterlijk te nemen en het als een kans te gebruiken om aan mijn eigen innerlijke reis te beginnen: het verkennen van deze dappere nieuwe wereld van kuisheid.

Ik had al heel lang deze sluipende wens om hoge hakken te dragen. Het was mijn guilty pleasure. Een waarvan ik nooit had gedacht dat ik het echt zou doen. Maar als ik de komende maanden thuis zou doorbrengen met het schrijven van een roman, waarom niet? Wat zou het kwaad kunnen? Nadat ik mezelf had opengesteld voor kuisheid, was het maar een korte, maar adembenemende stap om mezelf uit te dagen om een ​​paar stiletto's te kopen. Ik had geen idee wat een fantastische combinatie kuisheid en hakken zouden blijken te zijn.

En dus ging ik winkelen. En wat was het graaien door hakken een aangenaam duizelingwekkende nieuwigheid? Zoveel stijlen, kleuren en hakhoogtes om uit te kiezen, allemaal gevaarlijk vrouwelijk en mijlen buiten mijn gebruikelijke zelf. Ik had nog nooit in mijn leven een paar hakken gepast. Wat betreft stijl, ik wist alleen dat ik mooie wilde, niets goedkoops, geen stripper hakken, geen platforms, niets fetisjistisch

Na een lange aangename besluiteloosheid heb ik mijn keuzes beperkt tot een Almond Toed Pump in zwart leer of een klassieke dames kniehoge laars in bruin, beide met 10 centimeter stiletto hakken. Uiteindelijk koos ik voor de laarzen - op de nogal onzinnige gronden dat ze op het moment minder meisjesachtig leken.

Mijn zoektocht naar kuisheid was eenvoudiger, maar niet minder duizelingwekkend. Glimlachend leidde het Lot mij naar de virtuele deuren van het House of Denial. Opnieuw werd ik geconfronteerd met een verbijsterende keuze, maar na een aangename uitwisseling van e-mails met Meesteres K, die mij een zeer nuttige maattabel stuurde, bestelde ik een van hun Rimba RVS kooien - een nogal elegant roestvrij stalen exemplaar, waarvan de artistieke aard - bij gebrek aan een beter woord - het minder hardcore en confronterend leek te maken.

Mijn laarzen arriveerden eerst, netjes gevouwen in hun doos, gewikkeld in tissuepapier, rijk geurend naar nieuw leer. Terwijl ik ze uitpakte, voelde ik hoe mijn wangen rood werden en mijn hart bonkte, plotseling verlegen in het aangezicht van mijn eigen durf. Na een lange pauze probeer ik ze aan. Ik ben aangenaam verrast dat ze prachtig passen. Ze leken in eerste instantie vreemd klein, maar toen was ik nog niet gewend aan het verkorte effect van hoge hakken. Ik zat een tijdje, hield mijn voeten omhoog, bewonderde mezelf in stiletto's.

Toen was het tijd om te gaan staan; de grote onthulling. Ik zette mijn voeten op de vloer - of beter gezegd ik probeer het, want alleen de bal van mijn voeten raakt de grond, de rest wordt omhooggehouden door een torenhoge hak. Na nog een lange pauze om mijn gedachten te verzamelen, sta ik op. Het is opwindend. Ik merk een subtiele verschuiving in mijn zwaartepunt, een ongewone verheffing op mijn tenen en een intrigerend gevoel van vrouwelijke gratie. Een duizelige realisatie komt over me heen: Ik draag hakken!

En mijn wangen worden rood: Ik vind dit eigenlijk best leuk.

Nee, ik vind het geweldig.

Mijn kooi arriveerde de volgende dag. Opnieuw voel ik me een beetje overweldigd door mijn aankoop. Ik draai het rond in mijn handen, bewonder het gewicht, de precisie en het doel. Het roestvrij staal is glad en gepolijst, tastbaar. Met de bijna Art Nouveau-styling op het rooster aan de voorkant van de kooi, heb ik het gevoel dat ik een kunstwerk in handen heb - maar zeer functionele kunst. Wanneer ik de sleutel test, sluit het slot met een besliste klik. Als het eenmaal aan is, kom ik hier niet meer uit.

Opgewonden om aan deze reis naar kuisheid te beginnen, neem ik een douche en trek ik de kooi aan. Stuntelige vingers en onhandige opwinding zorgen ervoor dat het een paar pogingen kost, maar dan valt alles plotseling op zijn plek, schuift de kooi op zijn plaats en voordat er iets uit de lijn kan glijden, steek ik de sleutel in en sluit ik mezelf op.

En daar is het dan.

Ik ben gekuisd.

Ik kijk naar mijn kooi, netjes, zelfvoldaan, veilig, en haal diep adem.

Ik denk dat ik dit wel leuk ga vinden...

Ik ben blij te ontdekken dat mijn kooi discreet genoeg is om onder mijn strakke jeans te dragen zonder dat er een opvallende bult te zien is, hoewel ik natuurlijk weet dat hij er is. Het is comfortabel, maar tegelijkertijd aangenaam aanwezig. Geïntrigeerd door mijn onderworpen staat, en meer dan een beetje opgewonden door het, vind ik dat ik het niet kan weerstaan om ermee te spelen, experimenteel te frummelen, ik wil dat het veilig is, natuurlijk, maar tegelijkertijd vraag ik me af of ik misschien niet wat kan wriemelen en mezelf een klein beetje kan verlichten. Maar nee hoor. Wat ik ook doe, ik ben absoluut niet in staat om mezelf enig plezier of verlichting te geven. Niets aan te raken dan onbuigzaam staal. En aangezien ik de sleutels op onhandige plekken heb verborgen, zal het zo blijven. Ik ben niet van plan om vals te spelen.

Acceptatie en onderwerping is de enige weg vooruit.

Een focus op andere dingen.

Er is echt geen andere keuze.

Terwijl ik me in mijn kooi nestel, vind ik die gedachte vreemd bevrijdend.

Mannelijkheid is opzijgezet, opgesloten, is niet langer de drijvende kracht.

 En wow wat een verschil! Deze krachtige sensaties worden nog verder verhoogd als ik mijn hakken aantrek en naar beneden ga om mijn dagelijkse werk te beginnen. Er komt een gevoel van onderwerping, mijn beperkte tred een herinnering aan bekrachtigde vrouwelijkheid. Ik kan het door me heen voelen stromen, me leiden. Terwijl ik aan de tafel zit te schrijven, in jeans, trui en stiletto-laarzen, de mannelijkheid opgesloten in een elegante stalen kooi, sta ik helemaal open voor het idee om een kant van mezelf te verkennen die ik nauwelijks herkend of erkend heb. En met deze openheid komt een golf van creativiteit, zonder andere uitlaatklep voor expressie dan de pagina waarop ik schrijf. Ik mag dan wel thuis vastzitten, maar ik heb het gevoel dat ik aan een grote reis begin. Dit wordt goed.

Vorig artikel Je Eerste Vibrator - Een Beginnersgids
Volgend artikel Ontdek de fascinerende wereld van bondage: jouw gids voor veilig en plezierig spel

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden