Przejdź do treści

Kraj

De Ultieme Gids voor Orgasmes en de Perfecte Speeltjes om Ze te Bereiken

De Ultieme Gids voor Orgasmes en de Perfecte Speeltjes om Ze te Bereiken

Geen twee orgasmes zijn hetzelfde. Elke climax is een unieke belevenis, variërend in intensiteit. Laten we de verschillende soorten orgasmes eens verkennen met een knipoog en een glimlach.

Het Clitorale Orgasme

Dit is het meest voorkomende soort orgasme, waarbij het stimuleren van de clitoris vaak tot een hoogtepunt leidt. De clitoris is niet beperkt tot het kleine knopje boven aan de vulva maar intern strekt deze zich uit tot in en romd om de vagina. Het liefkozen van de clitoris, bijvoorbeeld met kleine of wijde cirkelbewegingen, kan vaak de magische climax teweegbrengen.

Orale seks is een veelgebruikte manier om een clitoraal orgasme te bereiken, net als de populaire clitorale zuigvibrators die als warme broodjes over de toonbank gaan.

Het G-Spot Orgasme

Het G-Spot Orgasme wordt vaak bereikt via penetrerende seks. Er is een hoop discussie over waar de G-Spot precies zit, maar men denkt dat het zich aan de voorwand van de vagina bevindt, tussen de baarmoederhals en de vaginale opening. Voor veel vrouwen voelt de G-Spot sponzig aan. Wanneer een vrouw seksueel opgewonden is, vult de G-Spot zich met bloed en zwelt op, waardoor stimulatie met een penis, vingers of sex speeltje tot een orgasme kan leiden.

Een orgasme dat ontstaat door vaginale stimulatie zonder de clitoris of G-Spot aan te raken, wordt een vaginaal orgasme genoemd.

De Svakom Cici is een geweldig seksspeeltje met een gebogen ontwerp, waardoor het makkelijker is om de G-Spot te vinden. En deze vibrator is volledig waterdicht, voor diegenen die graag in bad of onder de douche spelen.

De Satisfyer Heat Wave is een ander seksspeeltje dat je kan helpen om een G-Spot orgasme te bereiken. Dit speeltje verandert van temperatuur en zorgt voor unieke sensaties die zowel warm, koud als alles daartussenin kunnen zijn.

Het Anale Orgasme

Een anaal orgasme kan worden bereikt door de anus te stimuleren, wat kan leiden tot een vaginale climax. Dit komt doordat de anus en het rectum dicht bij de vagina en clitoris liggen. Deze delen van het lichaam zijn verbonden via het perineum, een dunne strook weefsel tussen de twee gebieden. De bekkenbodemspieren zijn supergevoelig en kunnen tijdens anale seks worden gestimuleerd, wat tot een orgasme kan leiden.

Een anaal orgasme kan worden bereikt met een speeltje zoals een buttplug. Zorg ervoor dat de buttplug langzaam wordt ingebracht en gebruik veel glijmiddel om de penetratie comfortabel te maken.

De Kiroo Ohmibod is perfect voor degenen die anaal spel willen verkennen. Het Led lichtje geeft visueel weer hoe sterk de vibraties zijn en met een App is de plug op afstand te bedienen.

Let wel, goede hygiëne is belangrijk en het is verstandig om niet hetzelfde speeltje voor zowel anaal als vaginaal gebruik te gebruiken.

Het Gemengde Orgasme

Een gemengd orgasme ontstaat door het gelijktijdig stimuleren van meerdere erogene zones. Dit betekent dat je meerdere speeltjes tegelijk kunt gebruiken voor een ultieme ervaring.

Tepel Orgasmes

Hoewel het zeldzaam is, kunnen sommige vrouwen een orgasme bereiken door alleen tepelspel. Kussen, zuigen en likken van de tepels kan voor een krachtige climax zorgen. Een gemengd orgasme kan worden bereikt door de tepels te stimuleren in combinatie met de vagina, G-Spot of clitoris.

De Pretty Love Tepelzuigers zijn het perfecte speeltje voor voorspelactiviteiten zoals tepel- en clitorisstimulatie. 

 

Poprzedni artykuł Panty Vibrators en Vibrerende Slipjes: wat kun je er zoal mee?
Następny artykuł Radość z peggingu: doświadcz nowego poziomu intymności

Zostaw komentarz

Komentarze muszą być zatwierdzone zanim się pojawią

* Pola obowiązkowe