Doorgaan naar inhoud

Land

x Ruilen en Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je bestelling. Maar toch heb je bij onze webwinkel het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons te laten weten dat je van de aankoop afziet maar gebruik van dit formulier is niet verplicht.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kunnen we jouw retourzending snel in behandeling nemen. Let op: na het herroepen van je bestelling moet je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Let op, je retourzending moet wel aan een paar eisen voldoen:

  • Het product is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Als het artikel verder of meer gebruikt is dan nodig om aard, kenmerken en werking van het artikel vast stellen ben jij aansprakelijk voor de waardevermindering die hiervan het gevolg is.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan dan storten wij dat bedrag natuurlijk zo spoedig mogelijk terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. De kosten voor het terug sturen van het pakket zijn voor jouw rekening.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het retourpakket terug.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

  • Ondergoed en lingerie
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sex toys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen je na opening alleen retourneren wanneer het artikel kapot blijkt te zijn. Als je dit constateert dan vragen we je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen want natuurlijk willen wij dat je zo meteen plezier kunt hebben van je aankopen. Dan overleggen wij samen met jou over de beste oplossing.

Retourneren van je bestelling
Wil je een deel van je bestelling of je gehele bestelling retourneren. Stuur deze dan aan: 

Epicurius vof
T.a.v. retouren
Korenmolen 106
3481 AX Harmelen

Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons  retourformulier / herroepingsformulier zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annuleren van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, zolang de bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging met een track and trace zodat je de bestelling kunt volgen.

Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Stuur ons dan meteen een berichtje via mail, chat op de website of via whatsapp. 

Als je eenmaal een verzendbevestiging hebt ontvangen kun je de order helaas niet meer annuleren maar natuurlijk wel ongeopend retourneren.