Doorgaan naar inhoud

Land

Garantie

Garantieregeling

Defect of onjuist artikel ontvangen?
Erotiekvoordeel.nl staat garant voor zeer hoog kwaliteit. Helaas is het echter niet mogelijk om alle artikelen te controleren op werkzaamheid. Wanneer je bij ontvangst van het artikel een defect of een gebrek aan het artikel constateert, dien je dit per e-mail door te geven aan de klantenservice van Erotiekvoordeel.nl
Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail ter bevestiging van je verzoek en verdere instructies over de afhandeling. Na ontvangst van het defecte artikel inclusief factuur, zenden wij je een vervangend artikel of ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.
Super Garantie
Erotiekvoordeel.nl geeft over alle producten in haar assortiment een garantie voor een periode van 12 maanden, tenzij de fabrikant een langere garantie termijn hanteert, dan zullen wij deze overnemen. Wanneer binnen deze periode een door jouw besteld artikel defecten vertoont, dien je per e-mail een garantie-aanvraag in te dienen bij onze klantenservice. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat en het factuurnummer. 
Wanneer de aanvraag door Erotiekvoordeel.nl is ontvangen, krijg je hier per e-mail een bevestiging van en instructies over de verdere afhandeling. Wanneer wij het defecte artikel inclusief factuur binnen een termijn van 6 maanden na factuurdatum van je retour hebben ontvangen, krijg je een nieuw artikel toegezonden of storten wij het aankoop bedrag terug op je rekening.
Mail: info@erotiekvoordeel.nl