Alles wat je moet weten over Vloeibaar Latex

Rimba Natural Liquid Latex is vloeibaar latex wat heel eenvoudig gebruikt kan worden om het lichaam te bedekken van een latex laagje. Door de bijzondere eigenschappen van dit product is Rimba Natural Liquid Latex perfect te gebruiken als bodypaint materiaal en kun je er kledingstukken van latex direct mee op het lichaam schilderen. Rimba Natural Liquid Latex vulkaniseert uit zichzelf bij kamertemperatuur en vormt een sterk en elastische rubber.

Wat heb je allemaal nodig:
1 pot Rimba Vloeibaar Latex (verkrijgbaar in diverse kleuren)
1 wegwerpkwast of zachte spatel.
1 haarföhn om het drogen te versnellen.
Rimba Vloeibaar Latex in Diverse Kleuren
Voorbereiding:
Zorg dat de huid die je gaat bedekken met latex onthaard is. Voorzie de huid van een dun laagje bodylotion of olie op plantaardige basis. Let wel op dat je niet teveel lotion of olie gebruikt want dan zul je merken dat de vloeibare latex niet goed aan de huid hecht. Pas op met vloeibaar latex op het gezicht, vermijd in ieder geval het gebied rond de ogen en de mond. Werk in een ruimte met genoeg frisse lucht. Bescherm de werkplek tegen morsen of spatten. Alhoewel vloeibaar latex vrijwel nooit problemen geeft kun je voor alle zekerheid eerst een klein beetje aanbrengen op de arm om te testen op allergische reacties. 
 
Aanbrengen:
Gebruik een kwastje of een spateltje om de vloeibare latex in een dun laagje aan te brengen. Met een föhn kun je zorgen dat de latex sneller droogt. Vervolgens kun je een volgend laagje aanbrengen. Ga hiermee door tot de gewenste dikte. 
Liquid latex dress in red
Het verwijderen:
Als de latex eenmaal uitgehard is kun je dit makkelijk van de huid lostrekken. Als het toch wat lastiger gaat kun je handwarm water en zeep gebruiken.
Rimba Vloeibaar Latex kan beter niet gebruikt worden indien:
  • je een zeer gevoelige huid hebt. 
  • je allergisch bent voor ammonia, zwavel en latex.
  • je huid beschadigd is (denk aan wondjes).
  • verwijder de vloeibare latex in ieder geval na maximaal vijf uur
  • vermijdt contact met de ogen

Have fun! 

 

 

Vorig bericht 10 sexy cadeautips voor Valentijnsdag 2020!
Volgend bericht Vind het perfecte sex speeltje bij elk persoonlijkheidstype!