Doorgaan naar inhoud

Land

Vind het perfecte sex speeltje bij elk persoonlijkheidstype!

Vind het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon of voor jezelf! Door te shoppen op basis van persoonlijkheid en interesses, is de kans bijzonder groot dat je iets vindt dat perfect past bij jouw partner of bij jezelf. Want zeg nu zelf, het is toch zonde als dat speeltje dat zo leuk leek uiteindelijk ergens onderin je ondergoed la belandt?

Als je een trendsetter bent ...

Dan zul je echt dol zijn op al onze vibrators die werken op luchtdruk! Deze speciale clit stimulators zijn voorzien van een revolutionaire techniek die door middel van luchtdruk het gevoel van orale sex imiteert. Sommige clitstimulators! Deze speciale stimulators hebben een revolutionaire nieuwe zuig- en blaasactie die het gevoel van orale seks nabootst. Sommigen van deze vibratores hebben een dubbele functie en kunnen ook vibreren.

En mannen zullen zeker genieten van de nieuwste automatische masturbators. Deze masturbators doen al het werk terwijl jij simpelweg achterover leunt en je erectie steeds groter ziet worden! Ook hier zijn weer versies die vibreren, roteren of zelfs zachtjes stoute dingen tegen je zeggen! 

Als je van technologie houdt ...

Dan zul je dol zijn op sommige van onze vibrators met App control! Deze beauties werken samen met je smartphone. Hoewel de App van merk tot merk verschillende mogelijkheide biedt kun kunt je ze meestal in- of uitschakelen en de trillingsmodus wijzigen via de app. Bij sommige merken kun je je eigen vibratiepatronen creëren, terwijl anderen je zelfs in staat stellen om de vibrator te bedienen vanaf de andere kant van de wereld - ideaal voor zakenreisjes of long distance relaties.

Mannen zullen misschien liever naar onze high tech prostaat speeltjes willen kijken . Dit ergonomische speelgoed is er met allerlei extra functies, dus of je nu een stotende prostaat vibrator zoekt, of een anaal vibrator met roterende kralen of eentje met extra intense trillingen om je prostaat wild te maken - het bestaat! Sommige zijn zelfs op afstand bedienbaar, zodat je eenvoudig snelheid en intensiteit kunt instellen zonder te hoeven stoppen.

Als je meer van geven dan van ontvangen houdt ...

Dan is de hoogste tijd voor wat orale spelletjes. Glijmiddelen met een smaakje zijn geweldig voor iedereen. Deze smakelijke traktaties zijn er in een breed scala aan smaken waardoor je je lippen bij af zult likken ... en andere lichaamsdelen ook! En je kunt je orale plezier nog groter maken met wat orale sex toys. Tenslotte: Er zijn ook enkele verdovende sprays om die vervelende gagreflexen kwijt te raken wanneer je je te buiten wilt gaan aan deep throat!Als je al een kast vol sex speeltjes hebt en iets speciaals zoekt...

Dan hebben we een aantal geweldige luxe artikelen. Sex machines hebben zoveel kracht dat ze je van top tot teen kunnen laten trillen.


Als sexmachines niet jouw ding zijn, hebben we ook een paar high-end love dolls. Deze levensgrote poppen zijn ongelooflijk realistisch, volledig functioneel en kunnen in meerdere posities worden gebruikt.

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden