Doorgaan naar inhoud

Land

Tips voor het kiezen van een buttplug

Tips voor het kiezen van een buttplug

De keuze is reuze! Er zijn zoveel verschillende buttplugs, ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer zie. Om je op weg te helpen, zijn hier enkele algemene tips die jou kunnen helpen ij het kiezen van een buttplug voor jou en je bilpartij!

Buttpluggen zijn zonder meer een van de meest populaire speeltjes voor anaal spel. Omdat ze in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn, kunnen verschillende pluggen verschillende sensaties geven. In zijn meest eenvoudige vorm kan een buttplug worden ingebracht en een tijdje in de anus worden gelaten. Het geeft de drager vaak een gevoel van gevuld zijn, strak staan en opgerekt worden.  

Hier zijn enkele belangrijke dingen waar je aan kunt of moet denken bij het kiezen van een plug.

Zorg ervoor dat de basis voldoende uitloopt

Dorcel Training Beads Geribbelde Buttplug

 

Om veiligheidsredenen zorg je ervoor dat de plug een uitlopende basis heeft die breder is dan de eigenlijke plug zelf. Deze uitlopende basis fungeert als een soort stopper tegen de anale spieren zodat niet de gehele plug per ongeluk in je anus verdwijnt.

Denk na over het materiaal van de plug

Glazen Buttplug met ring

 

Buttplugs zijn er in verschillende materialen die allemaal hun eigen eigenschappen hebben (zacht, hard, buigbaar, warm, koud etc.).

Kijk goed naar de diameter

All Blue Triple Pleasure Buttplug

Niet alle buttplugs zijn even groot!!! Bedenk goed welke omvang voor jou het prettigst aan zal voelen. Voor beginners zijn er buttplugs met een diameter tot 20 mm, de meeste gebruikers met een beetje ervaring kunnen pluggen met een diameter van 30 tot 40 mm goed verdragen en ook voor extreme hardcore anaal fanaten hebben wij buttplugs met een diameter tot wel 10 cm!

Het mag er ook nog best eens mooi uitzien!

Butt plug SMALL met kristal in hartvorm - rood

We hebben talloze buttplugs die iets extra’s hebben, denk dan aan een buttplug met een mooi sierkristal, buttplugs met een staart of zelfs buttplugs met een LED lichtje dat van kleur verandert. Zo maak je je anale spelletjes extra persoonlijk.

Overweeg een anale trainingsset

Crazy Bull Buttplug Anale Training set Star Brothers - zwart

Wanneer je wilt trainen tot je een grotere maat buttplug kunt hebben dan adviseren we je om eens naar onze buttplug sets te kijken. Deze bevatten vaak 3-4 plugs van steeds groter worden maten zodat je kunt beginnen waar je je comfortabel voelt en de grotere maten kunt uitproberen wanneer je er klaar voor bent.

Denk na over hoe lang/waar je hem wilt dragen

I ♥ Butt Bolvormige Buttplug - rood

 

Waar je je buttplug wilt dragen maakt een verschil in waar je naar moet zoeken. Als je hem buitenshuis wilt dragen, zoek er dan zeker een die ontworpen is om langdurig te dragen. Vermijd in dat geval plugs die slank van ontwerp zijn zonder rondingen of verschillende diktes, die er makkelijker uit kunnen glijden.

Vorig artikel 5 tips voor als je voor het eerst tepelklemmen gaat gebruiken
Volgend artikel Hoe wen je aan een kuisheidskooi?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden