Doorgaan naar inhoud

Land

squirting woman spuitend klaarkomen

Ready, Set, Squirt: ontdek hoe je spuitend kunt klaarkomen

Ben jij er klaar voor om alle schaamte los te laten en volop te genieten van de mogelijkheden die het vrouwelijk lichaam biedt? Zorg dat je in de stemming komt, kijk eens naar porno die je leuk vindt, steek wat kaarsen aan om een fijn sfeertje te creeren en haal je favoriete speeltjes tevoorschijn.

Om spuitend klaar te komen moet je echt opgewonden zijn, dus neem de tijd om te genieten van je plezier, dat verdien je ook.

Klaar om je G-spot te lokaliseren? Steek 1 of  2 vingers in je vagina, met je handpalm naar beneden. Breng ongeveer 2 vingerkootjes naar binnen. Aan de bovenwand van je vagina voel je dan als het goed is een beetje sponsachtig of ribbelig gebied. Bingo, dat is je G-spot! Neem de tijd om op je gemak te voelen, elke vagina is anders, dus raak niet ontmoedigd als je hem niet meteen kunt vinden.

Hoe opgewondener je bent, hoe meer gezwollen de g-spot wordt, dus als je hem niet kunt vinden, probeer dan eerst eens clitoraal orgasme klaar te komen en besteed wat meer tijd om opgewonden te raken.

Als je eenmaal je vinger op de goeie plek hebt kun je los gaan! Ontdek wat voor jou goed voelt. Een dildo of vibrator zoals de Leten Lucy G-spot Vibrator of de NJOY Pure Wand Dildo die speciaal gebogen zijn om goed bij je G-spot te komen kunnen erg leuk zijn - en super handig. Stevige, cirkelvormige bewegingen werken meestal het beste, maar je kunt ook kortere bewegingen proberen, alsof je (voorzichtig) krabbelt op een plekje dat jeukt. Probeer om de paar minuten een beetje kracht te zetten waarbij je je bekkenbodem samenperst alsof je probeert te plassen.

Neem uitgebreid de tijd. Ga uit van 30 minuten tot een uur. Sta jezelf toe om echt te ontspannen en te genieten van deze oefening. Het is geen race en er is geen druk. Als je maar blijft denken van "ik moet moet moet spuitend klaarkomen" dan werkt dat juist extra belemmerend. Ontspan en geniet van de ontdekkingstocht! Dus als je merkt dat je gefrustreerd en geblokkeerd raakt, ga dan gewoon over naar je meest betrouwbare of geliefde methode van masturberen en maak het af op de klassieke manier. Er is altijd een volgende keer om het opnieuw te proberen.

Natuurlijk kun je dit ook met een partner uitproberen als je daar klaar voor bent. Volg dezelfde stappen, inclusief het neerleggen van enkele handdoeken zodat je je geen zorgen hoeft te maken over nat beddengoed. Zorg ervoor dat je duidelijk met je partner communiceert terwijl hij of zij je vulva en vagina verkent met hun vingers of een speeltje. Dit is een superleuke manier om te ontdekken wat goed voelt, en om je seksuele partner te helpen meer over jouw anatomie te leren.

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden