Doorgaan naar inhoud

Land

Prostaat melken: hoe je een prostaat orgasme krijgt

Prostaat melken: hoe je een prostaat orgasme krijgt

Penisorgasmen zijn geweldig. Serieus. Maar er is meer. Want er is nog een mannelijk orgaan dat buitengewone orgasmes kan verzorgen. Maak kennis met de prostaat. Een klier ter grootte van een walnoot die een deel van de vloeistof aanmaakt waaruit sperma bestaat. De prostaat wordt ook vaak de "mannelijke G-spot" genoemd vanwege de intense, geheel unieke stijl van orgasmes die het kan veroorzaken.

Wat is een prostaat orgasme?

Een prostaatorgasme of "prostaat melken" is een vorm van prostaatstimulatie of massage . Mensen doen het om verschillende redenen, maar de twee meest Omdat de prostaat in staat is om te orgasmen zonder ejaculatie, merken veel mannen dat ze intense meerdere orgasmes kunnen hebben zonder een druppel sperma kwijt te raken. 

Wie heeft een prostaat?

Vrijwel iedereen met een penis heeft een prostaat. Sommige transvrouwen en niet-binaire mensen echter ook. 

Waar vindt je de prostaat?

Dat is vaak 1 van de eerste vragen die mensen hebben over prostaatspel. Hoewel niet zichtbaar met het blote oog, is het eigenlijk niet zo moeilijk om de prostaat in het lichaam te vinden. Er zijn twee manieren om dit te doen.

Breng een vinger anaal in. De prostaat zit ongeveer 10 centimeter in het rectum, direct onder de blaas, aan dezelfde kant van het lichaam als de navel. De prostaat is ongeveer 2,5 cm breed en voelt aan als een stevige pruim, zacht maar een beetje meegevend. De prostaat heeft een andere structuur dan de rest van het rectum, dus je zou het moeten kunnen voelen, vooral als de persoon waar je mee speelt opgewonden is want dan begint de prostaat te zwellen met bloed en vocht dat vrijkomt tijdens de ejaculatie, waardoor het groter, steviger en duidelijker aanvoelt.

 

Externe toegang tot de prostaat is een minder directe methode, maar natuurlijk meer dan prima, zeker voor mensen die nog niet helemaal klaar zijn voor anale penetratie. Om de prostaat te vinden, druk je voorzichtig op het perineum (het gebied tussen de anus en de testikels) totdat je een stevige bobbel voelt. Eenmaal gevonden kun je van buitenaf met uw vingers of een speeltje aaien.

Hoe u een prostaatorgasme krijgt

Voorbereiding

Belangrijk onderdeel van het bereiken van een prostaat orgasme is ontspanning. En daarbij helpt het als je weet dat je de de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen om het veilig, comfortabel te zijn en geen ongewenste ongelukjes te hebben.

Het is daarom goed om een anale douche te nemen.

Het knippen van de vingernagels is ook een andere manier om het voor iedereen comfortabeler te maken. De huid rond de anus is dun, gevoelig en kan scheuren, dus het is een uitstekend idee om te zorgen voor korte nagels, zonder scherpe randjes of haakjes.

Tenslotte is het handig om om wat papieren handdoeken en desgewenst latex handschoenen bij de hand te hebben.

3. Opwarmen

Prostaatplezier is grotendeels gebaseerd op hoe ontspannen de anus en het rectum zijn op het moment van penetratie. Als iemand nerveus of ongemakkelijk is, heeft zijn anale sluitspier de neiging om aan te spannen, waardoor penetratie pijnlijk wordt. Hun prostaat is waarschijnlijk ook minder prominent te voelen.

Dus voor de beste kans op een prostaatorgasme, is het belangrijk dat de persoon die wordt gepenetreerd (en zijn anus) ontspannen, comfortabel en opgewonden is. Hoe meer ontspannen ze zijn, hoe meer ontspannen hun anale spieren zullen zijn, en hoe prominenter en gevoeliger hun prostaat zal worden (net als de G-spot presteert de prostaat optimaal wanneer een persoon al opgewonden is en erin zit).

Probeer op te warmen met een sensuele lichaamsmassage. Het kan bijzonder effectief zijn om te spelen met andere erogene zones zoals de tepels, nek en geslachtsdelen, voordat je naar de billen gaat. Masseer vervolgens met lange, langzame halen en streken de billen en het externe anale gebied totdat u voelt dat uw partner in uw handen smelt. Licht slaan met een hand, krop, flogger of plak kan ook werken, als dat jouw ding is. Op deze manier opwarmen zal de bloedsomloop naar het anale gebied van je partner helpen verbeteren, waardoor ze zich kunnen ontspannen.

4. Glijmiddel, glijmiddel en meer glijmiddel

Omdat de anus, het rectum en de prostaat niet vanzelf vochtig worden zijn is glijmiddel onontbeerlijk. Het beschermt, biedt comfort en versterkt aangename sensaties. Het maakt ook het inbrengen van iets in de anus - en het later verwijderen ervan - gemakkelijker en comfortabeler. Dus, voordat je begint, breng een ruime hoeveelheid glijmiddel van hoge kwaliteit aan op zowel de anus als wat er ook maar wordt gebruikt om erin te penetreren. U kunt ook een zogenaamde "glijmiddel-shooter" gebruiken om glijmiddel hoger in het rectum te krijgen, dichter bij de prostaat.

Wat er daarna gebeurt, is ook afhankelijk van of je een speeltje of je vingers gebruikt om de prostaat te stimuleren, maar over het algemeen kun je beginnen om wat je inbrengt vrij langzaam in de anus in te brengen. Een seks toy met een gebogen kop werkt meestal heel goed. Zorg ervoor dat de curve naar voren wijst (richting de navel).

Als wat u gebruikt geen kromming heeft, draai het dan een beetje naar de navel toe, of verplaats het totdat u of uw partner het op de prostaat voelt. Als je vingers gebruikt, buig ze dan in een 'kom-hier'-vorm en voel rond totdat je een dikke, geribbelde bult vindt met een duidelijk andere textuur dan de rest van het rectum. Dat is de prostaat! Gevonden! Goed werk.

Doe nu hier alles wat goed voelt! Sommige mensen reageren goed op een in-en-uit beweging waarbij iets heen en weer glijdt over de prostaat, maar niet noodzakelijkerwijs specifiek druk uitoefent op de prostaat. Anderen geven de voorkeur aan een directer gevoel. Sommige mensen vinden het prettig als hun partners hun prostaat masseren met hun vingers door middel van kleine cirkels of een “kom hier” -beweging. 

Over het algemeen reageert de prostaat op stevige, herhaalde druk, bijna alsof je hem naar de navel trekt. Experimenteer met verschillende sensaties en manieren van aanraking totdat u iets vindt dat voor u werkt. Er is geen goede of foute manier om een ​​prostaat te stimuleren - het gaat erom wat de eigenaar van die prostaat het meest opwindend vindt.

Het regelmatig masseren en stimuleren van dat gebied helpt de prostaat te spoelen, de bloedstroom naar de bekkenbodem te vergroten en de bekkenspieren te versterken; effecten die impotentie kunnen verminderen en prostaatkanker kunnen helpen voorkomen. In feite is prostaatmassage - of 'prostaatmelken', zoals het soms wordt genoemd - wat veel proctologen hun patiënten aanbevelen om ze gezond en goed functionerend te houden.

Hoe voelt een prostaatorgasme aan?

Omdat elke persoon anders is, is er een oneindig aantal antwoorden op deze vraag. Veel mannen zeggen dat het aanvoelt als het begin van een orgasme; als je net begint te climaxen en een point of no return bereiken. Bij prostaatorgasmen duurt dit gevoel echter veel langer en is te voelen over het hele lichaam. Omdat prostaatorgasmen kunnen optreden zonder ejaculatie, merken veel mensen dat ze deze sensatie zo lang kunnen laten duren als ze willen.

 

 

 

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden