Doorgaan naar inhoud

Land

Penis Sleeves, wat zijn dat en waarvoor gebruik je het?

Een penis sleeve is een soort seksspeeltje. Dit speeltje gaat over de schacht van de penis. Een man kan er om verschillende redenen voor kiezen om een ​​penis sleeve te gebruiken. Hij kan het gebruiken om zijn penis langere tijd harder te houden. Hij kan het ook gebruiken om zijn erectie te vergroten. Er zijn verschillende soorten penis sleeves en ze zijn allemaal ontworpen om seks leuker te maken.

Een penis sleeve

De penis sleeve heeft de vorm van een cilinder. Het wordt over de schacht van de penis geplaatst zodra de penis rechtop staat. Hierdoor krijgt de persoon die door de penis wordt gepenetreerd meer en een groter gevoel.

De penis sleeve heeft vaak zachte bultjes die op en neer gaan langs de schacht. Deze bultjes zijn ontworpen om de partner extra stimulatie en gevoel van de penis te geven. De sleeve zorgt voor meer seksueel genot. Het kan worden gebruikt tijdens geslachtsgemeenschap en het kan door een man worden gebruikt voor masturbatie.

Het gebruik van de penis sleeve

De penis sleeve lijkt op een condoom. Het glijdt over de penis en is ontworpen om de partner extra plezier te geven wanneer ze worden gepenetreerd. Ze zijn ook ontworpen om de penis een beetje extra lengte te geven en kunnen worden gebruikt om de penis te vergroten.

Dit zorgt voor een diepere penetratie en het kan de duur van seksuele activiteit kan verlengen. Sommige mensen kennen dit seksspeeltje als een penisvergroter. Het kan helpen om de penis langer rechtop te houden. De sleeve moet goed aansluiten, maar mag geen pijn veroorzaken.

Hoe ziet de penis sleeve er uit

De penis sleeve ziet er uit als een holle buis die over de penis gaat. De penis sleeve is vaak gemaakt van een siliconen materiaal maar kan ook gemaakt zijn van bijvoorbeeld TPR. De sleeve kan worden geleverd met veel verschillende texturen. Vaak zijn er kleine knoppen aan de buitenkant en ze kunnen in verschillende stoten en ontwerpen voorkomen.

De penis sleeve is in meerdere kleuren te verkrijgen. Sommige populaire kleuren zijn paars en zelfs blauw, maar de meesten hebben toch een blanke of donkere huidskleur. Er zijn allemaal verschillende maten. sommige penishulzen zullen de hele penis bedekken, terwijl sommige slechts een deel ervan zullen bedekken. Sommige sleeves hebben zelfs geavanceerde functies en kunnen trillen.

Waarom een penis sleeve gebruiken ?

De penis sleeve kan een man helpen die moeite heeft om een ​​erectie te krijgen. Zodra de penis stijf begint te worden moet je de sleeve over je penis doen. Hierdoor wordt de penis volledig stijf en blijft de penis ook langer hard.

De sleeve is in staat om het bloed in de penis op te vangen, zodat het niet zacht wordt. Dit is niet pijnlijk voor de man. Ze zijn niet gemaakt om een ​​man een slecht gevoel te geven over de grootte van zijn penis of zijn seksuele vermogens. Ze zijn ontworpen om de ervaring van seks te verbeteren en het nog leuker te maken voor zichzelf en zijn partner.

 

Om seks voor de partner leuker te maken, kan de penis sleeve worden geleverd met knoppen en rubberen spikes die zijn ontworpen om het gevoel te vergroten. Ze kunnen ook andere texturen hebben voor een nog betere seksuele ervaring.

Met de typische penis sleeve kan een man een langere, vollere en langere erectie krijgen. Hierdoor kan een man zijn erectie voor een langere periode behouden.

De penis sleeve zorgt voor een erotische ervaring. Een beetje glijmiddel kan aan de penis sleeve worden toegevoegd voor nog meer plezier en sensatie.

Onderhoud van de penis sleeve

Na de sex is het belangrijk om de penis sleeve schoon te maken. Een sleeve schoonmaken is eenvoudig. Gebruik hiervoor een reiniger die niet alleen schoonmaakt maar ook desinfecteert. Ik raad hiervoor de Dorcel Toy Reiniger 2 in 1 aan ( klik hier om deze reiniger te zien ) maar als je dat niet wilt gebruik dan een beetje zeep met warm water. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de hoes moeten worden schoongemaakt.

Materialen

De penis sleeve kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Het siliconenmateriaal is een van de meest populaire voor dit seksspeeltje. Het kan ook gemaakt zijn van thermoplastisch rubber (TPR). Dit is duurzamer en het is flexibel. Het zal met de penis kunnen bewegen en zal seksuele posities niet beperken. Let op dat de sleeve ftalaat vrij is. Sommige mensen zijn hiervoor allergisch.

Een penis sleeve bestellen

Onze webshop heeft een groot assortiment aan penis sleeves. Als je hier klikt vind je deze collectie.

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden