Doorgaan naar inhoud

Land

Krimpt mijn piemel van het dragen van een kuisheidskooi?

Krimpt mijn piemel van het dragen van een kuisheidskooi?

Een vaak gehoorde zorg van mensen die beginnen met het dragen van een kuisheidsgordel of een kuisheidskooi is: "zal kuisheid mijn penis doen krimpen"? Maar er zijn ook anderen die deze levensstijl beoefenen en juist opzettelijk proberen hun mannelijkheid te laten krimpen.

Sommigen zullen zeggen dat kuisheid je penis inderdaad doet krimpen, maar er zijn ook mensen die daar juist weer tegenin gaan en zeggen dat ze zelfs nadat zij een lange tijd permanent een peniskooi gedragen hadden, al heel snel weer een normaal formaat hadden.

In deze blog gaan we proberen duidelijkheid te scheppen. Zorgt kuisheid ervoor dat penis kleiner wordt? Het antwoord op deze vraag is... alleen als jij dat wilt. Dit antwoord levert misschien eerder meer vragen op dan antwoorden. Wat als ik niet wil dat mijn penis krimpt, wat moet ik doen als ik juist wel wil dat mijn piemel kleiner wordt? En heb ik dan voor altijd een mini-piemel?

 "Alleen als jij dat wilt"... hiermee bedoelen we dat je penis laten krimpen eigenlijk een keuze is. Er zijn veel factoren die bepalen of jouw penis stevig en sterk blijft of verschrompelt tot een piepklein slurfje, en jij kunt kiezen welk pad je wilt bewandelen! De belangrijkste factoren die het krimpen van de penis beïnvloeden zijn:

  • Grootte van de kuisheidskooi
  • Hoe vaak doe je de kuisheidskooi af
  • Hoe lang heb je de kooi dan af
  • Hoe vaak heb je een erectie (of mag je een erectie hebben) in de tijd dat je je kooi niet draagt

De volgende grote vraag die je jezelf moet stellen is, "wil ik inderdaad dat mijn piemel krimpt terwijl ik een peniskooi draag?

Kuisheid ZONDER Peniskrimp

Als je kuisheid wilt ervaren zonder bang te zijn om centimeters van je kostbare orgaan te verliezen, dan zijn er een paar dingen waar je aan moet denken. Als je je aan ten minste twee van de drie onderstaande richtlijnen houdt, zou je piemel even groot moeten blijven als hij is. EEN. Zorg ervoor dat je een kuisheidskooi kiest die voldoende ruimte biedt om een erectie te krijgen. Een volledige erectie is niet noodzakelijk (anders zou het geen kuisheid zijn), maar je moet ongeveer 70% of meer van een erectie kunnen krijgen in je kooi. Dit zorgt voor genoeg bloedtoevoer naar je penis om hem zijn lengte te laten behouden. Nog kleiner, en je begint de bloedtoevoer te beperken en dat kan leiden tot het krimpen van je piemel (daarover later meer). TWEE. Blijf op een semi-regelmatig unlock schema. Eén of twee keer per week de kooi uitdoen om de spieren te "rekken" zou meer dan genoeg moeten zijn. Zo blijft uw lichaam voldoende bloed naar het gebied pompen om een volledige erectie te behouden en te voorkomen dat de omvang of de bloedtoevoer naar het gebied afneemt. DRIE. Als je ontgrendeld bent, introduceer dan langere periodes van voorspel, met veel plagen, net niet mogen klaarkomen en edging. Een niet-gekooide pik opwinden en plagen zorgt voor een maximale erectie, en dat zorgt weer voor een overvloedige bloedtoevoer, wat niet alleen kan helpen een erectie te behouden, maar zelfs kan helpen de omvang van je geliefde vriend te vergroten! Of je uiteindelijk daadwerkelijk mag klaarkomen is natuurlijk helemaal de beslissing van jouw key holder / sleutelbewaarder.

Dus, als je een fanatiekeling bent en  de beperking van een strakke kuisheidskooi niet wilt opgeven; zorg ervoor dat je semi-regelmatig een poosje uit je kooi mag en in die periode een stevige erectie hebt. Of als je liever langere perioden van opsluiting ervaart, en je houdt van tease en denial, zorg dan voor een kooi waarin je penis enigszins stijf kan worden tijdens je T&D sessies. Als je je aan deze eenvoudige richtlijnen houdt, zul je merken dat je piemel niet krimpt tijdens je opsluiting, zelfs als het een langdurige opsluiting is. Maar als je merkt dat jouw omvang wel afneemt, wees dan gerust... het kan worden teruggedraaid.

Krimp omkeren

Als je een langdurige opsluiting hebt doorstaan, en je merkt dat je een centimeter, of twee, of meer hebt verloren - al dan niet opzettelijk - weet dan dat deze piemelkrimp ook weer ongedaan kan worden gemaakt. Maar net zoals in gewicht aankomen of afvallen een geduldig proces is, zo werkt dat hier ook. Als je jouw gekrompen penis weer wilt laten groeien dan begin je met een pauze in het dragen van de kuisheidskooi. Dit zal zorgen voor meer natuurlijke erecties, en de reguliere hoeveelheid bloedstroom naar de penis herstellen (vooral tijdens nachtelijke erecties). Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten en haarvaten in de penis uitzetten, waardoor hij zijn oude glorie terugkrijgt. Een andere techniek is regelmatige masturbatie. NB... we bedoelen hier niet regelmatig klaarkomen, maar regelmatig masturberen. Masturbatie met tease & denial zal helpen om veel fantastische erecties te krijgen, waardoor de bloedtoevoer naar het penis-gebied  verder toeneemt en de verloren grootte wordt hersteld. Probeer dit een paar keer per dag, en je zult binnen een week of twe resultaten beginnen te zien. Penispomp. Het gebruik van een penispomp is de beproefde methode voor penisvergroting. Gebruik een pomp een of twee keer per dag om het bloed naar de regio te helpen herstellen, vaten en haarvaten uit te breiden, en de lengte en omtrek van je harde penis te vergroten. Zorg ervoor dat u de instructies van een penispomp bestudeert.

Laten we ons nu richten op de liefhebbers van kuisheid die hun piemel willen krimpen tot een itty bitty klitje. Dit is een populaire fantasie bij mannen die genieten van vernedering, emasculatie, sissification en/of vervrouwelijking. Realiseer je om te beginnen dat het verkleinen van je penis een proces is. Het is zeker niet zo dat je binnen twee weken een minipiemeltje zul hebben. Het duurt maanden van kuisheid om echte krimp te bereiken. Als je denkt dat dat iets is wat je wilt en kunt, lees dan verder...

De eerste stap naar penisverkleining met kuisheid is het minimaliseren (of totaal elimineren indien mogelijk) van het aantal erecties dat je jezelf geeft. Kuis blijven en zelden of helemaal niet klaarkomen zal helpen om je doel te bereiken. Door dit gedurende langere tijd te doen, zullen de bloedvaten en haarvaten uiteindelijk krimpen, wat resulteert in een kleinere penis. Omdat de penis krimpt, is het belangrijk om een kooi te vinden die het beste past bij de slappe maat van de penis of zelfs nog wat kleiner. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat de penis niet verder kan uitzetten, waardoor de bloedvaten verder krimpen. Zodra piemelmans weer wat gekrompen is, en je merkt dat er weer ruimte in de peniskooi ontstaat zul je weer een maatje kleiner moeten gaan om te zorgen dat je blijft krimpen. Herhaal deze stappen voortdurend totdat jouw penis (of moet ik penisJE zeggen) het maatje heeft dat jij (of jouw keyholder) voor ogen hebt.

Samengevat: is het een sprookje dat je piemel krimpt van het dragen van een kuisheidskooi? Het antwoord is dat dit volledig afhangt van de keuzes van degene wiens piemel opgesloten wordt. Krimpen van de penis kan worden vermeden als je een kooi gebruikt die groot genoeg is om een erectie van 70% of meer te behouden en als je zorgt voor regelmatige bevrijding van de penis om de spieren te "rekken". Als je merkt dat jouw “lieveling” wat aan omvang heeft verloren, zal dit slechts een tijdelijk zijn als je een korte kuisheidspauze neemt, regelmatig masturbeert (zonder klaar te komen), en een penispomp gebruikt om de bloedtoevoer naar het gebied te vergroten. Als je echter zo klein mogelijk wilt worden, dan zul je steeds als je merkt dat je penis kleiner is geworden, moeten overstappen op een kleiner kooitje (net zo groot als het formaat van je slappe penis).

Wij hebben diverse merken in onze collectie die een gevarieerde maatvoering hebben. The Vice (onze favoriet), CB-X en World Cage zijn de merken die je zeker even moet bekijken.

Wat je keuze ook is, wij wensen je veel plezier bij het proces en bij het dragen van jouw favoriete kuisheidskooi!

Vorig artikel Een speelse kijk op de wereld van porno: Definities, verschillen en unieke perspectieven
Volgend artikel De Diepgaande Wereld van de Dildo: Van Geschiedenis tot Onderhoud en Meer!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden