Doorgaan naar inhoud

Land

Kleine kuisheidskooi gids

Mannelijke en vrouwelijke kuisheidskooien of riemen, in het Engels chastity cage and belts, we hebben het niet over de enge metalen ondergoed die we associëren met de middeleeuwen. In plaats daarvan gaan we kijken naar wat een moderne kuisheidsgordel is en wat je moet weten voordat je je tijd en geld investeert.

  1. De functie van moderne kuisheidsystemen

Controle - In veel BDSM-praktijken is er een machtsuitwisseling - waarbij de ene persoon met instemming de controle overneemt en de andere zijn of haar macht opgeeft. Degene die de sleutel heeft, is degene die de macht heeft om het plezier van hun partner te regelen.

Tease & Denial - Wat betreft plezier, als de hardcore BDSM scene niet iets voor je is, is er de simpele manier om masturbatie en dus seksuele bevrediging te voorkomen. Stel je voor dat je man de hele dag een kooi draagt ​​en en jij hem opgeilt met ondeugende whatsapp berichten.

Vernedering & Marteling - Als je een kooi weken, maanden ... of langer zou moeten dragen, zou je dat dan niet als marteling beschouwen? Maar je kunt er op wedden dat wanneer het uit mag en je mag komen, het een van de beste seks van je leven zal zijn. En veel van deze elementen zorgen ook voor een erotische vernedering.

Opwinding & Erotisme - Het simpele gevoel van het metaal of leer tegen je huid, of het heerlijk ondeugende geheim wanneer je het onder je kleding draagt ​​op het werk of met vrienden. Zelfs de seksuele frustratie kan net zo plezierig zijn als de daad van seks zelf.

BDSM play - Alle bovenstaande voorbeelden kunnen worden gecombineerd in BDSM play voor zaken als het beheersen van acties of gedragingen, het handhaven van regels, het trainen van een onderdanige, het geven van beloningen enz.

Voorbeeld: sluit een van deze op je partner af, en hij mag hem niet uitdoen voordat zijn klusjes zijn gedaan - ik wed dat het huis brandschoon zou zijn.

 

  1. Soorten kuisheidskooien of chastity belts

Vrouwelijke kuisheidskooi - Het basisontwerp van de vrouwelijke riem is vrijwel hetzelfde voor de meeste modellen en merken - een riem met een U-vormige riem die tussen de benen doorloopt.

Door hier te klikken zie je een voorbeeld

 Af en toe zie je er een paar met extra bandjes die om de benen gaan. Sommige hebben ook een breder gedeelte rond de billen (om anale stimulatie te voorkomen).

Mannelijke kuisheidskooi  - Ontwerpen voor de man zijn ook recht toe recht aan, met een aantal aanpassingen die passen bij wat de drager of dominant zoekt. Er zal een ring zijn die rond het scrotum en de penis gaat, met een aantal metalen lussen of gevormde buisjes  die op hun plaats kunnen worden vergrendeld.

Door hier te klikken zie je een voorbeeld 

 

  1. Juiste montage

Het is belangrijk dat het apparaat goed past, vooral voor mannen. Er mag geen overmatige wrijving zijn die de huid en rauw wrijft (hoewel een beetje schuren vaak voorkomt). Er mag ook geen druk zijn die de bloedstroom belemmert.

Denk eraan, dit speelgoed moet niet worden verward met Cock & Ball Torture. Het moet (relatief) comfortabel zijn om te dragen.

 

  1. Materialen

Je moet mikken op 100% siliconen, roestvrij staal, titanium, polycarbonaat of ABS-plastic (of een combinatie). Deze zijn allemaal lichaamsveilig en gemakkelijk schoon te maken. Om te zien wat er allemaal wel niet te koop is kun je hier klikken.

Wat leer betreft, er zijn genoeg leerliefhebbers die dol zijn op dit materiaal (het ziet er toch prachtig uit). Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat leer poreus is, veel onderhoud vraagt ​​en zeer slecht te steriliseren is. Met leren kooien moet je extra voorzichtig zijn en met zorg schoonmaken. Ze zijn ook niet geschikt voor langdurig gebruik.

 

  1. Gadgets en versieringen

Er zijn verschillende soorten versieringen, gadgets en specifieke functies beschikbaar.

Sommige worden geleverd met een vaginale dildo, anale dildo's / pluggen aan de riem, andere worden geleverd met urethrale staven (voor mannen).

Timers - Je kunt sloten vinden die de tijd aftellen totdat de persoon vrij is, of dozen waar je jouw sleutels kunt plaatsen die hetzelfde doen.

Lichaamsharnas - verlengingen van de riem tot aan het lichaam en soms eindigend in een halskraag of beperkingen voor de armen of benen.

E-stim - Electro-stimulatie leads die de geslachtsorganen een zachte (of niet zo zachte) zap kunnen geven, en vandaag de dag met apps en dergelijke ook op grote afstand van elkaar te bedienen

 

  1. Tenslotte

Zit je met iets, heb je een vraag of juist een tip, aarzel niet contact op te nemen met Hugo of Angelique. Wij vinden het leuk om met passiegenoten van gedachten te wisselen!

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden