Doorgaan naar inhoud

Land

Je onderdanigheid herpakken na een dag hard werken

Je onderdanigheid herpakken na een dag hard werken

Veel onderdanigen hebben banen waar ze manager of bedrijfseigenaar zijn of op de een of andere manier de leiding hebben. Soms kan het een uitdaging zijn om aan het einde van een drukke werkdag je onderdanigheid te herpakken. Een sub kan rituelen gebruiken om haar te helpen de juiste geestesgesteldheid te bereiken, de buitenwereld achter zich te laten en de D / s-wereld terug te winnen.

 

Rituals gebruiken

Wat is een ritueel? Een ritueel is meestal een specifieke reeks handelingen die men uitvoert om een ​​gekozen reden. Zoals Wikipedia stelt:

De doeleinden van rituelen zijn gevarieerd; met religieuze verplichtingen of idealen, de bevrediging van spirituele of emotionele behoeften van de beoefenaars, versterking van sociale banden, sociale en morele opvoeding, demonstratie van respect of onderwerping _, _ vermelding van iemands verbondenheid, het verkrijgen van sociale acceptatie of goedkeuring voor een bepaalde gebeurtenis - of, soms , alleen voor het plezier van het ritueel zelf. (http://nl.wikipedia.org/wiki/Ritual)

Het ritueel om je onderdanige ik aan te zetten kan een combinatie zijn van al deze doeleinden. Misschien versterk je je band met je Dom door acties te ondernemen die hij heeft bevolen of door je identificatie met je onderdanige kant te vergroten door het uitvoeren van een taak die je normaal niet zou doen. Je kunt respect tonen voor je Dom terwijl je de tijd neemt om je op hem voor te bereiden. Niet in de laatste plaats kun je jezelf het genoegen geven om weg te komen van de buitenwereld en een plek binnen te gaan die je het comfort en de voldoening biedt die je als onderdanige vindt.

Voorbereidingen

Het kan handig zijn om je voordeur te zien als een portaal naar de D / s-wereld. Jij en je Dom kunnen een speciaal ritueel creëren dat direct bij de deur begint. Een onderdanige vertelde me dat haar Dom haar aan de deur ontmoet als ze thuiskomt van haar werk. Ze knielt voor hem neer en overhandigt haar sleutels en portemonnee. Het verwijderen van deze objecten neemt haar 'zakelijke' persoonlijkheid weg en maakt haar een onderwerp van haar Dom.

Als je huis warm genoeg en privé genoeg is, zal het verwijderen van kleding of een verandering van kleding (naar iets sexy, niet je grote flanellen jammies) de overgang naar onderdanige zijn voltooien.

Als je Dom niet thuis is om je te begroeten, kunnen voorbereidingsrituelen je in een onderdanige geest brengen. Een eenvoudige douche na het werk kan worden gebruikt als een reinigingsritueel om je Dom te ontvangen terwijl je de zakelijke persoonlijkheid wegspoelt. Meer aandacht voor intiem scheren, geurende zeep of parfums gebruiken, make-up aanbrengen - dit alles kan worden gebruikt als rituelen voor onderwerping. Als je je Dom een ​​tijdje niet ga zien, kan je extra tijd besteden aan het epileren van wenkbrauwen of het deppen op parfum, gewoon om de centrerende kracht van onderwerping te kunnen voelen na een drukke dag.

Als je gewoonlijk make-up en parfums gebruikt, bewaar dan een bepaald merk of stijl om alleen te gebruiken als je zich in de onderdanige modus bevindt. Mijn Dom moedigde me aan om mijn teennagels te lakken tijdens sandaalweer als herinnering aan mijn onderwerping, maar als ik hem bezoek, breng ik een helderdere kleur aan.

 

Nadu

Als je Dom je thuis komt bezoeken, of later thuiskomt dan jij, kan het zijn dat je een rituele positie aanneemt net voordat hij daar aankomt. De Goreaanse positie van Nadu ("pagar nadu") is hiervoor bijzonder geschikt. De basishouding is om op je hielen te zitten, rug en schouders recht, borst naar buiten en buik naar binnen. Je houdt je hoofd omhoog, maar je ogen neergeslagen. Spreid je dijen uit en laat je handen erop rusten met je handpalmen naar boven. Het is gemakkelijk om je onderdanig te voelen in deze pose, en het is een prachtige manier om je Meester te begroeten.

Het ultieme ritueel

De belangrijkste methode voor mij om de onderdanige mentaliteit terug te krijgen, is via de halsband. Als je niet elke dag een halsband draagt, kun je je Dom een halsband om je nek laten doen als je thuiskomt. Als je vanwege familie- of andere redenen geen gewone halsband kunt laten zien, kan je Dom een ​​halsband vinden die kan worden aangezien voor een halsketting. Je zult de betekenis kennen, maar het kan doorgaan als 'vanille'.

Ik draag elke dag een kettingkraag. Als ik me gespannen voel of opnieuw verbinding moet maken, reik ik omhoog en raak ik de halsband aan. Ik voel me verbonden met mijn onderwerping en kan op een meer gegronde manier doorgaan met wat ik doe. Ik heb ook een leren halsband, die ik voor een evenement omdoe. Als de halsband eenmaal om is, ben ik stevig in een onderdanige modus omdat ik de beperking rond mijn nek voel.

Dit zijn slechts enkele van de vele manieren waarop een onderdanige na een dag in de zaken- / werkwereld opnieuw de D / s-wereld kan betreden.

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden