Doorgaan naar inhoud

Land

Hoe wen je aan een kuisheidskooi?

Hoe wen je aan een kuisheidskooi?

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk nog weinig ervaring met kuisheidskooi training. Daarom volgen hier een aantal tips voor kuisheid voor beginners om je te helpen wennen aan het dragen van het apparaat. Jezelf laten wennen aan het dragen van een kuisheidsapparaat voor mannen gaat niet van de ene op de andere dag. Om jezelf klaar te stomen voor een gekooide pik, volg je deze kuisheidsgids:

Denk na over de redenen waarom je masturbeert
Ben je een seksverslaafde? Masturbeer je dwangmatig? En verlies je je focus op andere prioriteiten in het leven? Schrijf de redenen op waarom je masturbeert en wat je in je dagelijks leven zou kunnen bereiken zonder de afleiding van het masturberen

Geef de controle over aan een meesteres/domme
Als je getrouwd bent, kun je je vrouw/echtgenoot vragen om de rol van je Meesteres op zich te nemen, zodat je een kuisheidstraining voor mannen kunt volgen. Laat haar dagelijkse taken voor je bepalen die je moet uitvoeren terwijl je een kuisheidsgordel of kuisheidskooi draagt. De meesteres/domme zal de sleutel van je kuisheidstrainingstoestel in handen hebben. Als je single bent, schrijf je dan in voor een online kuisheidstraining met een virtuele meesteres. Laat je meesteres je plagen en orgasmes onthouden met je opgesloten pik.

Heb geduld
Je zult gedurende de nacht een paar keer wakker worden door je nachtelijke erecties. Dit is volkomen normaal en je moet gewoon geduld hebben en manieren bedenken om je pik weer slap te maken terwijl je een kuisheidskooi draagt.

KUISHEID HANDHAVING ECHT MAKEN. HOE MAAK JE JE KLAAR VOOR PERMANENTE KUISHEID?
Klaar voor meer dan een paar dagen kuisheid? Zorg ervoor dat je een kuisheidskooi hebt die bedoeld is voor langdurige gebruik als je de lengte van het dragen verhoogt tot dagen/weken. Besteed extra aandacht aan hygiene en het goed droog houden van je geslachtsdeel en het gebied daar direkt omheen.

KUISHEIDSTRAINING VOOR MIETJES, STAP VOOR STAP
Meesteressen en Doms, wilt u uw sub trainen om uw sissy slaaf te zijn? Een slaaf die het waard is om sissy genoemd te worden, zal alle 'macho-man' verlangens moeten vergeten die nog in hem sluimeren. Van man naar jongen, jongen naar gefeminiseerde man, de stappen om een echte sissy te worden zijn vrij simpel. Een echte sissy is niet langer een echte man, maar een gecastreerd sissymeisje.

Wat betekent dat? Het betekent dat hij geen dominante macht meer heeft en bereid is zijn meesteres/heer te dienen en te gehoorzamen. Zijn enige rol is het uitvoeren van de taken van een dienstmeisje en doen wat hem gezegd wordt. Hier is hoe:

Stap 1:

Begin met hem een kuisheidskooi te laten dragen en de seksuele controle over te dragen aan jou, zijn sleutelhouder. De sleutelhouder kan een echt persoon zijn waar je een relatie mee hebt of een "virtuele" meesteres die bereid is de sleutels te bewaren.

Stap 2:

Verwijder al het lichaamshaar. Als mietje zal hij moeten beginnen met het scheren van zijn lichaamshaar, het dragen van sexy lingerie, een pruik, en make-up om vrouwelijk en sexy te worden als een echte vrouw. Hij moet zichzelf als vrouwelijk zien en niet alleen als een verwijfde man. Laat de transformatie plaatsvinden.

Stap 3:

Smeekt hij om uit zijn kooi bevrijd te worden? Niet voordat hij zich door jou laat anaal laat nemen met een strap-on. Als hij weigert, laat dan zijn pik op slot en loop weg tot hij toegeeft. Dit zal hem dwingen te kiezen voor de strap-on. Nadat hij zijn keuze heeft gemaakt en akkoord gaat, verwijder dan zijn kooi en laat hem masturberen en klaarkomen terwijl hij wordt genomen.

EEN FANTASIE

"Alstublieft meesteres, maak mijn pik los. Ben ik geen goede slaaf geweest," smeek ik. "Er is nog een laatste ding dat ik wil dat je doet," zegt ze me. "Je moet me toestaan je anaal te ontmaagden."

Nou, dit had ik niet zien aankomen. Verbaasd en een beetje bang, kan ik de woorden niet vinden om te zeggen. Ik heb me nog nooit laten anaal laten nemen, maar de behoefte aan mijn pik om vrij te zijn is groter dan de angst om anaal ontmaagd te worden. Ik stem met enige vrees in met haar eis en eerlijk gezegd voel ik mijn pik kloppen en zwellen door de mengeling van angst en anticipatie.

"Braaf meisje," zegt ze terwijl ze mijn kooi ontgrendelt en ik in positie kom. Na het dragen van haar strap-on, smeert ze de dildo in en schuift hem langzaam in mijn kont. Ik hijg hoe goed het eigenlijk voelt en begin te kreunen bij elke stoot, terwijl ik voel hoe mijn pik een volledige erectie bereikt. En haar laatste instructie: "Masturbeer nu terwijl ik je in je kont neuk tot je klaarkomt."

Vorig artikel Tips voor het kiezen van een buttplug
Volgend artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen