Doorgaan naar inhoud

Land

Alles over vaginale balletjes

Alles over vaginale balletjes

Wat zijn vaginale balletjes?

Vaginale balletjes hebben veel verschillende benamingen, waaronder Ben Wa balls, love balls, kegel balletjes en geisha balls. Deze balletjes zijn bedoeld om de bekkenbodemspieren te trainen en het plezier tijdens de seks te vergroten. Sterkere bekkenbodemspieren zorgen voor een intenser orgasme. Kleine, metalen balletjes in de vaginale balletjes zorgen voor trillingen wanneer je beweegt. Begin het trainen van de bekkenbodemspieren met een groot balletje met een licht gewicht. Bouw dit langzaam op door steeds kleinere balletjes met een zwaarder gewicht te gebruiken, waardoor er meer inspanning nodig is om deze balletjes te dragen. In deze categorie vind je zowel klassieke geisha balletjes als balletjes met een trilmechanisme. Deze vaginale balletjes zijn vaak te besturen met een afstandsbediening, waardoor de controle compleet overgenomen kan worden.

Kegelballen zijn ontworpen om u te helpen uw bekkenbodemspieren correct te lokaliseren en te richten, zodat u ze effectief kunt oefenen. Vaginale balletjes worden in de vagina ingebracht, en terwijl je lichaam ze vasthoudt en vastklemt, train je effectief en versterk je de bekkenbodemspieren.

Ze houden niet alleen je bekkenbodem gezond en sterk, maar zijn ook geweldig voor het versterken van intieme sensaties en het verbeteren van orgasmes.

Klik hier om ons volledige aanbod aan vaginale balletjes te zien!

Voorbereiding

Als je je vaginale balletjes uit hun verpakking haalt, zorg er dan voor dat je ze goed schoonmaakt met warm zeepsop of met een reinigingsspray zoals Dorcel Sensation Pure Water Glijmiddel. Het is erg belangrijk dat je je vaginale balletjes voor en na elk gebruik schoonmaakt. Dit helpt om de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen, waardoor je vagina blij en gezond blijft.

Het is misschien de moeite waard om een klein beetje glijmiddel op waterbasis aan de balletjes toe te voegen voordat je ze inbrengt. Dit zal helpen om het inbrengproces comfortabeler te maken, maar voeg niet te veel toe, anders kun je ze misschien helemaal niet op hun plaats houden!

Het inbrengen van vaginale balletjes

Steek het vaginale balletje voorzichtig in door hem tegen je vaginale opening te drukken totdat hij comfortabel naar binnen glijdt. Misschien vind je het gemakkelijker om hem in te brengen terwijl je ligt of hurkt.

Je lichaam is getraind om de ballen op hun plaats te houden - je bekkenbodemspieren helpen hierbij. Als je ze op enig moment wilt verwijderen, druk dan voorzichtig op je bekkenbodemspieren en trek voorzichtig aan je kegelbal totdat deze los schuift. Extra glijmiddel kan ook helpen bij het verwijderingsproces.

Van licht naar zwaar

Als je eenmaal de vaardigheid hebt om vaginale ballen te gebruiken, zul je merken dat je door kunt gaan naar grotere of zwaardere ballen.

Je zult waarschijnlijk niet in staat zijn om er gewoon recht in te springen met de zwaarste kegel, tenzij je een bekkenbodem hebt gestuurd door de goden. In plaats daarvan is het belangrijk om je spieren te trainen en omhoog te werken.

 De bekkenbodemspieren zijn essentieel in dit proces en als je een bal niet kunt vasthouden of geen verbetering ervaart, heb je misschien wat extra hulp nodig.

Gezondheidsvoordelen door het gebruik van vaginale balletjes

Vaginale ballen helpen niet alleen om seksuele sensaties te verbeteren - ze hebben een enorme lijst met andere gezondheidsvoordelen, waaronder:

* Versterking van de bekkenbodemspieren

* Urineverlies voorkomen

* Het risico op verzakking van de bekkenorganen verminderen

* Makkelijker te bereiken en vaker orgasmes

* Effectief tonus terugkrijgen na de bevalling

* Verbetering van de vaginale gezondheid door de bloedstroom te verhogen

 

Wil je verder nog iets weten? Of heb je misschien iets toe te voegen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@erotiekvoordeel.nl, wij stellen je vragen en adviezen erg op prijs!

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden