Doorgaan naar inhoud

Land

7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Hoe kies je de beste kuisheidskooi is een vraag die we regelmatig krijgen. En het antwoord is niet rechtlijnig omdat er allerlei factoren een rol spelen en geen enkel apparaat zal geschikt zijn voor iedereen.

Daarom: 7 dingen waar je aan moet denken bij de aanschaf van je eerste kuisheidskooi

1. Intentie

Wat is je echte interesse in kuisheid voor mannen? Ga je er gewoon af en toe mee spelen of ben je serieus van plan om het apparaat lange tijd te dragen zonder af te doen? 

Het antwoord hierop is een van de belangrijkste factoren zijn in de uiteindelijke keuze, want hoe langer je van plan bent om je kuisheidskooi te dragen, hoe beter de kwaliteit zal moeten zijn. 

Overweeg ook om eenvoudig en relatief goedkoop te beginnen - je wilt geen fortuin uitgeven aan een op maat gemaakt apparaat om er vervolgens achter te komen dat kuisheid lang niet zo leuk en geil is als in je fantasieën.

2. Kosten

Er zijn kuisheidskooien in alle kwaliteiten en materialen. Denk goed na over wat je ermee wilt. Siliconen is comfortabeler en daardoor langer draagbaar (en zorgt ervoor dat beveiligingspoortjes niet afgaan), RVS is natuurlijk onverslijtbaar en ziet er mooi uit, ABS plastic is prima om een keertje in de slaapkamer uit te proberen of je kuisheid leuk vindt. 

3. Veiligheid

Geen enkel apparaat kan ooit 100% veilig zijn. Maar sommige zijn veiliger dan andere. Tenzij je bijvoorbeeld een kuisheidsapparaat of -gordel hebt die met een piercing op zijn plaats wordt gehouden, zoals een prins Albert, is de kans groot dat je met veel glijmiddel en moeite en wat ongemak kunt ontsnappen zonder letsel op te lopen. Onze THE VICE kuisheidskooien hebben een speciaal ontwerp waarbij de ringen als het ware een beetje 'inslijten' waardoor het moeilijk/onmogelijk wordt er uit te ontsnappen.

4. Comfort

Je leest weleens onnozele verhalen over vrouwen die willen dat hun mannen pijn en ongemak lijden in een kuisheidsgordel. Geloof me, dat wil je juist niet. Als je kuisheidskooi of kuisheidsgordel niet comfortabel is is het onmogelijk deze langer te dragen zonder rode plekken en schuurwondjes. Moet je niet willen. 

5. Veiligheid

Hoewel je in het begin een beetje pijn en discomfort kunt verwachten, moet een kuisheidsapparaat comfortabel genoeg zijn om zonder extreem ongemak te kunnen bewegen en vrij zijn van scherpen randjes. 

Wanneer je de kuisheidskooi langer draagt: zorg ervoor dat je jezelf minstens één keer per week inspecteert en geef eventuele geïrriteerde plekken de tijd om goed te genezen.

6. Gemak

Let erop hoe makkelijk een kuisheidskooi aan of uit te doen is. Sommige kooien zijn net een puzzel met vele verschillende stukjes. t

7. Esthetiek

Het oog wil ook wat. Vooral voor de (speel)partner die naar je opgesloten zaakje moet kijken. Kies iets wat jij (en je partner) mooi vinden. Hier is geen goed of fout antwoord - alleen wat werkt voor jullie beiden.

Conclusie

Het kiezen van een kuisheidskooi kan best lastig zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Je moet over een hoop dingen nadenken. Hopelijk helpen bovenstaande tips je om een weloverwogen keuze te maken. 

Vorig artikel Hoe wen je aan een kuisheidskooi?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden