Doorgaan naar inhoud

Land

beginnen met BDSM

7 dingen die ik graag had geweten voordat ik de BDSM Scene instapte

7 dingen die ik graag had geweten voordat ik de bdsm scene instapte

Als BDSM'er was ik ooit een newbie. Toen ik in de levensstijl kwam leek het of ik in een achtbaan terugkwam. Het was een zeer overweldigende tijd omdat ik alles wilde doen en deze nieuwe wereld meteen wilde verkennen. Het was me niet snel genoeg. Voorzichtigheid had geen plaats in mijn leven.

Gelukkig kreeg ik een wake-up call van een soort online Dominant die me vertelde dat ik het rustig aan moest doen en eerst moest leren zwemmen voordat ik met mijn hoofd in het ondiepe gedeelte van het zwembad sprong.

Ik zal hem nooit genoeg kunnen bedanken voor dat stukje advies. Het is een advies dat ik elke onderdanige probeer te vertellen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Er is altijd tijd voor een beetje kennis opdoen. Het kan je beschermen, het kan je bewuster maken, en het kan leuk zijn.

Om te beginnen wordt dit geen allesomvattende inleiding over BDSM. Er is veel te veel informatie om het allemaal te vertellen. Wat ik hoop te doen, is je wat praktische kennis geven om mee te werken, zodat je tijdens je ontdekkingsreis op zijn minst over de nodige middelen beschikt om met vertrouwen te blijven leren.

Wat is BDSM? Waar staat het voor?

BDSM is een overkoepelende term voor Bondage, Discipline, Dominantie, Submission, Sadisme, Masochisme. Elk van deze woorden op zichzelf is een term waarover je vele boeken kunt vullen. Kortom, alles wat kinky is, valt onder een van deze voorwaarden. Het is altijd goed om een ​​werkend lexicon te hebben met de termen die vaak worden gebruikt door de mensen die zich bezighouden met BDSM en als je een woord niet begrijpt, moet je het opzoeken. Je hoeft niet alle vocabulaires te kennen om BDSM te oefenen, maar als je echt nieuwsgierig bent, zijn er overal op internet BDSM-woordenboeken.

Niet iedereen die je ontmoet die BDSM leuk vindt wil deel uitmaken van een gemeenschap. Het is nog steeds lastig om in het openbaar te zeggen dat je kinky bent. BDSM is nog steeds in de kast voor de meeste mensen en dat is oké voor hen. Degenen die wel deel willen uitmaken van de kinky gemeenschap ontmoet een geweldige hoeveelheid ervaring en persoonlijke kennis waar iedereen, van kan leren.

  1. Is het een levensstijl?

BDSM is een levensstijl voor mij. Ik leef het de hele tijd, het is wie ik ben. Bij meer dan de helft van de BDSM-populatie is dit niet het geval. Ik kan niet zeggen dat ik exacte cijfers ken, maar ik weet dat van de 10 kinky mensen die ik in een kamer zou kunnen ontmoeten, er 7 zich waarschijnlijk niet identificeren als Lifestyle BDSMers. Dat is prima, we kunnen nog steeds kinky met elkaar omgaan zonder je ongemakkelijk te voelen. We zijn allemaal verschillend immers.

Er zijn ook veel verschillende rollen die je kunt spelen in BDSM, van Top, Dominant of Master tot bottom, onderdanig en slaaf. Er zijn ook variaties op deze rollen, afhankelijk van het type dynamiek dat u wilt. Je zou in een papa / klein meisje of mama / kleine jongen kunnen zijn. Je zou in een Poly Master / slave-huishouden kunnen zijn waar je de alfa bent. Je zou gewoon kinky kunnen zijn en dol zijn op de leuke dingen in de slaapkamer. Het is allemaal mogelijk.

 

  1. Wat is de big deal ?

BDSM is een big deal voor degenen die er iets mee te maken hebben, omdat het hen op de een of andere manier opwindt; seksueel, intellectueel, emotioneel of al het bovenstaande. BDSM is niet altijd seksgedreven, maar het kan wel. Sommigen van ons beschouwen het als bijna een seksuele geaardheid. Ik ben van mening dat seksuele geaardheid niet alleen je genderspecifieke seksuele identiteit beschrijft beschrijft,  maar ook de verschillen in hoe je van seks geniet.

Iemand met een extreme maar gezonde fetisj zou bijvoorbeeld die fetisj hebben als een vereiste voor seks, net zoals heteroseksueel, homoseksueel of biseksueel een identificatie is voor elke persoon. Voor iemand zoals ik, geeft seks geen voldoening als het geen elementen van machtsuitwisseling of SM heeft. Ik haal niet hetzelfde plezier uit gewone seks als met power-seks. Dit wil niet zeggen dat ik geen gewone seks kan hebben, het is gewoon mijn voorkeur voor Power Exchange en SM.

Met de mainstream sensatie van 50 Shades of Grey, brengen meer mensen D / s rollenspel en BDSM naar hun slaapkamers. Met deze toestroom van mensen is het een belangrijk onderscheid dat voor veel mensen BDSM slechts een informele speelervaring is, terwijl anderen D / s en kink zullen toepassen op sommige of al hun levens en relaties. BDSM verandert mensen en biedt mogelijkheden voor meningsuiting die mensen misschien nog nooit eerder hebben gekend.

  1. Ben ik normaal?

Ja. Een van de eerste vragen die een nieuwe onderdanige zichzelf stelt, is of ze normaal verlangen naar de dingen die ze doen. Dit kan kinky seks, vernedering of service zijn. Alles dat buiten de vanille-paraplu lijkt te vallen, kan een newbie ertoe brengen zich af te vragen of ze normaal zijn.

Ik heb een beter begrip van mezelf gekregen en weet beter wat ik wil in het leven. Er is geen reden om bang te zijn voor nieuwe en andere dingen. Je zult wellicht merken dat deze dingen je aandacht waard zijn en je vervulling kunnen geven op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Zelfs als je bijvoorbeeld nooit dacht dat je bondage zou ontdekken, had je op een dag het verlangen om te zien waar het allemaal om ging. Er is niets mis mee om het uit te proberen om te zien welke gevoelens en sensaties er waren. Als je merkt dat je er dol op bent, dan is dat nog een ding om er alles over te leren en er plezier mee te hebben. Als je merkt dat er niet echt een sterke aantrekkingskracht naar toe is, kun je het op de nee-bedanklijst zetten. Hoe dan ook, het is normaal en menselijk om dingen te onderzoeken die anders en vreemd zijn.

Hoe zit het met dingen die gevaarlijk kunnen zijn of risico's inhouden? Betekent dit dat je een riskant persoon bent? Niet echt. Alles wat je doet, brengt risico's met zich mee, zelfs het rijden naar de winkel op de hoek kan leiden tot een dodelijk ongeval. Alleen omdat er risico's aan verbonden zijn, wil nog niet zeggen dat je je verlangens moet beschermen.

Dus wat is normaal? Hoe kan het worden gedefinieerd in een BDSM-context? Eigenlijk niet zo gemakkelijk. Normaal is voor elke persoon anders. Ieders idee van normaal fluctueert en verandert tijdens hun leven. Dus je idee van normaal zal nu niet meer hetzelfde zijn over 5 jaar of zelfs 5 maanden vanaf nu.

De ongemakkelijke gevoelens die je ervaart als alles nog splinternieuw is, hebben niets te maken met normaliteit maar met acceptatie. Als je je gevoelens als normaal accepteert, voel je je normaal. Duizenden mensen over de hele wereld ontdekken voortdurend nieuwe en opwindende dingen. Doe mee met het plezier!

 

  1. Ja, je moet nieuwe dingen proberen. Maar niet alles zal iets voor jou zijn.

Een van onze menselijke sterke punten is dat we graag nieuwe dingen proberen. Als beginnende onderdanige ben je waarschijnlijk erg bang om uit je bubbel te komen en iets te proberen dat voor zowel angstaanjagend als opwindend lijkt. Ik wil je aanmoedigen om alles wat je interesseert minstens één keer te proberen. Tweemaal als je niet zeker bent van uw eerste reactie erop.

Het is oké als je merkt dat iets het niet voor je doet. Het is oké als je van gedachten verandert. En het is oké als iemand anders het leuk vindt, maar jij niet. De sleutel tot verkenning is om dit te doen met een open geest en elke reactie die je krijgt te accepteren, bijvoorbeeld als je fantasieën hebt gehad om steeds weer vastgebonden te worden met touw en tot een orgasme te worden gebracht, maar de echte ervaring viel plat van je Verwachtingen heb je een paar keuzes. Als je bijvoorbeeld fantasieën hebt gehad om met touw vastgebonden te worden en keer op keer een orgasme te krijgen, maar de echte ervaring viel plat van je verwachtingen, dan heb je een paar keuzes.

Je kunt besluiten dat het in fantasie heter was, maar je bent erg blij dat je het hebt geprobeerd. Je zult het binnenkort niet meer doen.

Je kunt erachter komen dat het de persoon, de situatie of het tijdsbestek was dat je reactie op het spelen van je fantasie beïnvloedde en je wilt het opnieuw proberen als de zaken gunstiger zijn.

Je kunt beslissen dat eens genoeg was, waar is nu de volgende fantasie!

Er zijn kinks die je tegenkomt die je beledigen, afstoten of je gewoon lelijk laten voelen. Dit zijn dingen die andere mensen prima en fijn vinden, maar dat betekent niet dat je ze moet proberen. Je hoeft ze niet eens te bekijken. Maar je moet wel accepteren dat andere mensen kunnen en willen deelnemen aan kinky activiteiten die je niet leuk vindt.

Houd een open geest.

  1. Ja, dat kunt u doen. Ja, anderen zullen er problemen mee hebben. Nee, ze doen er niet toe.

Ik zei hierboven dat je misschien kinky activiteiten tegenkomt die je misschien beledigen of die je doen afvragen waarom iemand dat zo spannend zou vinden. Maar het kan ook zijn dat je een ongebruikelijke of bijzonder unieke kink hebt die maar weinig anderen met je delen. Het kan zijn dat mensen die kink niet leuk vinden en heel hard en direct zullen zijn over het waarom ze dat vinden

Laat dat je niet verstoren. Ik weet dat dat gemakkelijker gezegd dan gedaan klinkt, maar leer een dikke huid te hebben, want er zullen mensen zijn die hun geest hebben gesloten en ontdekken dat hun soort kink de enige manier is en iedereen die iets anders zegt of doet, heeft ongelijk. De waarheid is dat ze er niet toe doen voor jou.

Het gaat erom hoe je het leven verkent en hoe je denkt over je plek in BDSM. Je zelfvertrouwen is sexy en het is krachtig om je voorkeuren te kennen, ongeacht hoe anderen erover denken. Beschouw het op deze manier; wat voor kwaad kan het je doen wat ze denken over iets dat je leuk vindt of de juiste manier om iets te doen? Wat voor invloed heeft het op je als ze zich eenmaal omdraaien en weglopen?

Waarschijnlijk heel weinig. Omarm wie je bent.

 

  1. Ja, je zou je fantasieën moeten verkennen. Maar besef dat niet alle fantasieën gemakkelijk naar het echte leven kunnen worden vertaald.

Ik heb dit hierboven een beetje aangeroerd, maar niet alle fantasieën werken goed in de praktijk en sommige zouden nooit het rijk van je dromen mogen verlaten. De reden dat dit is, zal je waarschijnlijk niet ontgaan. Er zijn veiligheidsrisico's of verwachtingen die in het echte leven gewoon niet werken. Stel dat je een fantasie hebt om een ​​stresspositie te ervaren waarvan bekend is dat het mensen vermoordt of een echte marteltactiek zoals waterboarden. Evenzo zijn er fantasieën die in strijd zijn met de wet of morele code, zoals pedofilie of dierenmishandeling, die eigenlijk een onderdeel van de fantasie zouden moeten blijven.

Dat gezegd hebbende, kun je veel dingen simuleren om zoiets als je fantasie te ervaren zonder schade en binnen het rijk van veiligheid. Ik hoorde een verhaal van iemand die necrofilie wilde ervaren met zijn partner (zonder echt overlijden). Om deze fantasie 'echt' te maken, ging de vrouwelijke partner 's nachts naar een privébegraafplaats en lag ze meer dan een uur op een graf, waarbij ze verkoeld werd van de koude grond en de ijzige lucht. Dan, op de afgesproken tijd, zou de man de begraafplaats verkennen en haar "dode" lichaam ontdekken en haar koude, slappe lichaam verkrachten. Uit de glimlach op hun gezichten blijkt dat het voor beiden een fantastische tijd was.

Wees creatief en innovatief met je fantasieën om te zien of je iets kunt uitvoeren dat je het gevoel van de fantasie geeft zonder iets te doen waar je later misschien spijt van krijgt.

  1. Ja, er zijn andere mensen die jouw kink delen. Maar ga er alsjeblieft niet van uit dat de eerste de beste persoon die je tegenkomt alles voor je is

Alleen omdat een persoon ook graag seks heeft terwijl hij graag in plastic vastgebonden wil worden wil dit nog niet zeggen dat ze compatibel is met jou.

Als je een relatie wilt met iemand die van een bepaalde kink houdt, zodat je die keer op keer kunt ervaren, evenals de dynamiek die een relatie kan brengen, lees dan verder. Realistisch gezien denk je dat je volledig compatibel bent met iemand die je kent maar één ding over? Het is als een lotnummer, de kans is groot dat je niet wint. Dus, voor de rol in plastic, praat met de persoon, tenzij dat alles is waarin je geïnteresseerd bent. Realistisch gezien, denk je dat je volledig compatibel bent met iemand waarvan je maar één ding weet? Het is als een lotnummer, de kans is groot dat je niet wint.

Een relatie gaat niet over het vervullen van één specifieke fantasie, het gaat erom dat elkaars dromen worden gerealiseerd. Zelfs als je al maanden of jaren op zoek bent naar iemand en dit de eerste persoon is die heeft gezegd, ja ik hou van die knik, als je niet compatibel bent met relaties, dan betekent dat echt niets. De reikwijdte is groter

Dit geldt voor elke onderdanige die helemaal nieuw is in de BDSM. De eerste Dominant die je ontmoet, is niet per se je droom Dom. Onderwerp je aan niemand totdat je ze voorwaarts en achterwaarts kent en zeker weet dat je ermee compatibel bent. Evalueer ze regelmatig.

Als je na een tijd naar keuze besluit dat deze persoon echt je Dominante droom zou kunnen zijn, ga ervoor. Mijn beste wensen voor jou.

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden