Doorgaan naar inhoud

Land

10 masturbatie tips voor mannen

10 masturbatie tips voor mannen

De mannelijke geslachtsorganen zijn al eeuwenlang een bron van plezier. Het heeft rijken gekoesterd, heeft bijgedragen aan de opkomst van legers en heeft ook hele rijken opgekocht. Allemaal omdat de penis hongeriger was dan de macht van het menselijk brein.

 Met de komst van technologie en een snel veranderend leven werd het echter onderdeel van een gekke ratrace. Uiteindelijk brachten economische zorgen en dromen om new-age-imperiums op te bouwen het naar de achtertuin van schaamte.

 Dit belet echter niet dat de razende stier die de man is, getuigt van zijn testosteron-driften. Het moet een oorlog voeren tegen de pretentieuze wereld terwijl het zijn mannelijke ego streelt. De penis is niet langer een aanvulling op een seksueel spel van individuen, maar een partner van een hand en een ziel die willen luchten.

HIER ZIJN 10 TIPS OM MASTURBATIE PLEZIEREN TE MAKEN:

  1. Stel de stemming in

Je zou zeker hetzelfde hebben gedaan als je partner er was geweest om zich over te geven aan een vraatzuchtige oefening, waarom zou je dan niet hetzelfde doen als je je verbeeldingskracht gebruikt? Laat je hand niet zomaar een "taak" doen, geniet ervan, doe iets voor het plezier van je maatje daar beneden 😉

Je kunt de lichten dimmen, wat erotische muziek spelen om in de kern te komen.

  1. Niet alleen staan ​​en bezorgen!

Verander de positie en misschien heb je Shangri la net ontdekt. De oude stand en levering is al te lang aan de gang. Lig en spring op, ga zitten en trotseer de zwaartekracht. Er is niets zo monsterlijk als eentonigheid. Dood de demon om de draak los te laten. De rug tegen de muur ondersteunen, terwijl je de heupen naar voren duwt, is een geweldig thema.

  1. Rijd langzaam

Je hebt hiervoor minimaal 15 minuten tijd nodig, haast je niet om te ejaculeren. Duw je sperma terug door de beweging vast te houden en je geest een seconde af te leiden, en begin dan opnieuw. Het is leuker en een gezondere gewoonte.

  1. Links Rechts Links.

Alleen omdat je rechtshandig bent, wil niet zeggen dat je voor het masturberen met je linkerhand in de hel wordt opgesloten, probeer die andere hand eens in de zoveel tijd. De zwakkere hand geeft je namelijk een langzamer tempo en een betere grip op de opwinding die langzaam door je aderen stroomt. De penis is een vrij flexibel orgaan en kan in enkele richtingen worden versteld, zonder hem natuurlijk te breken.

Probeer het tegen de buik te duwen en het een goed tempo te geven. Dit zal de zenuwuiteinden zonder einde prikkelen. Een studie heeft gesuggereerd dat het gebruik van de niet-dominante hand vaak zal leiden tot intense ejaculatie.

  1. Beweeg je heupen

Die heupen zijn niet alleen bedoeld voor stabiliteit, beweging en balans. Als ze op de juiste manier worden gebruikt, voegen ze intensiteit toe aan de handeling van masturbatie. Als je partner bij je was geweest, zouden de heupen de meest prominente plaats hebben ingenomen in het geheel der dingen. Gebruik het en verbreed je horizon van plezier.

  1. Mix & Match The Strokes

De schilder gebruikt zijn penseel om het schilderij karakter te geven door verschillende penseelstreken te gebruiken. Van masturberen met een breed scala aan bewegingen is bekend dat het voor ongebreideld plezier zorgt. De gebruikelijke beweging van het op en neer bewegen van je hand blijft bestaan ​​zolang het structurele ontwerp van de penis hetzelfde blijft. De manier van strijken, variërend van een volledige handgreep tot het palmen van het hoofd van de penis, zijn enkele van de technieken die een man wild kunnen maken.

  1. Vergeet die ballen niet

Dus terwijl je je alleen op de penis hebt gefocust, vergeet dan geen moment dat een groot deel van het plezier aan de testikels wordt ontleend. De testikels hebben evenveel zenuwuiteinden als die van de penis. Daarom zal het alleen maar toevoegen aan de vreugde om ze deel te laten uitmaken van deze plezierreis.

Als dit geen solo-spel was geweest, zou de partner zeker genoten hebben van het gezelschap van je testikels, smet of het perineum en de schacht. Dit zijn zeer explosieve gebieden en mogen nooit worden gemist als je plezier zoekt.

  1. Buig naar de prostaat

De "mannelijke G-spot" is een ding om te veroveren, als je die weg nog niet hebt afgelegd, onthoud dan dat het verlies van jou is geweest en alleen van jou. Leid langzaam een ​​vinger door je anale en probeer erover te wrijven. De eerste keer is het misschien niet gemakkelijk, maar oefening maakt een man beter. Blijf oefenen en als je er eenmaal bent, wrijf je er zachtjes over. Pas op dat je er niet te hard in prikt, dingen voor liefde moeten met liefde worden behandeld. Als het moeilijk wordt om de zoeker in te brengen, probeer dan het beste glijmiddel voor seks te gebruiken.

  1. Raak ook die zones aan

De erogene zones beginnen en eindigen niet met je penis en testikels en zijn gelieerde ondernemingen, het gaat veel verder. Het menselijk lichaam is gevuld met erogene zones. De nek, de oorlellen, de lippen zijn allemaal bedoeld om te worden gestreeld. Als je denkt dat deze alleen bedoeld zijn om samen met een partner te worden gebruikt, vergeet dan niet dat je er een bent. Jouw lichaam. Wrijven, knijpen, knijpen, trekken. Doe wat je maar wilt en zie zelf de golf van emoties door je lichaam stromen.

De erogene zones zijn bedoeld om te worden geactiveerd door het voorspel en de handeling van masturbatie vereist een opwindende.

  1. Gebruik seksspeeltjes

Als je denkt dat je je verveelt al die jaren je handen gebruikt, probeer dan seksspeeltjes te gebruiken om het ejaculatieproces leuker te maken. Gebruik speelgoed. Tip van Erotiekvoordeel.n: zoek eens iets leuks uit voor je zelf in onze collectie Masturbators

Vorig artikel 7 handige tips wanneer je voor het eerst een kuisheidskooi gaat kopen

Opmerkingen

Mathieu - augustus 13, 2023

Is er ook een tip voor de kont?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden