Zu Inhalt springen

Spanking: billenkoek voor liefhebbers

Grappig hoe dingen die je als kind vreselijk vond als volwassene juist spannend, leuk of lekker vindt. Een dutje bijvoorbeeld! De meeste kinderen doen een middagdutje alleen onder luid protest. Als je ouder wordt vindt je het vaak heerlijk om even in de middagzon je ogen dicht te doen en een uiltje te knappen. Spanking is net zoiets. Wie had ooit kunnen bedenken dat je het als volwassene lekker en opwindend zou vinden om klappen op je achterste te krijgen?

Maar hoewel het simpel klinkt gaat er meer schuil achter het woordje spanking. Want doe je het met de blote hand of gebruik je liever een paddle, flogger of zweep? De officiële term is impact play, maar spanking klinkt veel leuker, dus we gaan vooral dat woord gebruiken in dit stukje.

Een paar dingen die je je kunt afvragen: wanneer sla je, hoe hard sla je, wanneer stop je juist weer met slaan? Mag ik ook aan de billen zitten na de eerste slag? Masseer ik het kontje eerst of masseer ik de rood geslagen billen juist na het spanken? Kan ik anale sex hebben en tegelijkertijd iemand op z'n billen meppen? Hoe zit het met doggystyle? Zoveel vragen en voor elke vraag zijn er meerdere goede antwoorden. Het beste antwoord op allemaal is: wat jij en je partner allebei lekker vinden. Precies. Vraag het hem of haar. Zorg ervoor dat je weet wat hij of zij leuk vindt voordat je begint met de mepperij.

Misschien wil je partner dat je hun kont slaat terwijl ze anaal of vaginaal genomen worden maar misschien ook niet. Misschien willen ze alleen geslagen worden terwijl ze vastgebonden of geboeid zijn? Dan hebben we het trouwens al weer over wat serieuzer BDSM spel maar hey, no judgment. Zolang beide/alle partijen er okay mee zijn: go for it!

Net als de meeste andere kinks kan spanking super opwindend zijn. Persoonlijk ben ik dol op mooie billen dus ben ik ook dol op spanking. Met de hand spanken is fijn maar om te zorgen dat die na verloop van tijd geen pijn gaat doen gebruik ik ook graag een bamboe plak of een met leer beklede cane.

Spanking valt uitstekend te combineren met spelen met macht (dominantie en submissive) en die combinatie kan mentaal nog stimulerender zijn. Bovendien hebben de billen enorm veel zenuwuiteinden waardoor elke aanraking behoorlijk verleidelijk is. Dat is trouwens ook een (van de vele) redenen waarom anale sex zo populair is.

Kortom, spanking kan (maar hoeft niet) de toegangspoort zijn tot waanzinnig veel andere leuke en opwindende activiteiten. Het kan zo zacht en teder zijn als een liefdevol tikje op de bil of net zo hardcore (tot blauwe plekken aan toe) als je partner maar wil. Misschien wil hij of zij gespankt worden terwijl er orale sex gegeven wordt. Of misschien willen ze voor de spiegel gezet worden en naar zichzelf kijken terwijl er geslagen wordt? Misschien willen ze gewoon toekijken hoe jij iemand anders spankt? Je zult het nooit weten als je het niet vraagt ​Maar bovenal, have fun together!
Vorheriger Artikel Latex kleding, waar moet je op letten en hoe onderhoud je het ?
Nächster Artikel 10 sexy cadeautips voor Valentijnsdag 2020!