Zu Inhalt springen
Electrosex electro sex

Electro Sex voor Beginners

Electrosex voor beginners

Op zoek naar wat extra spanning in jouw sex leven? Electro seks is dan zeker een optie. Misschien ben je er wel nieuwsgierig naar maar heb je nog wat extra informatie nodig voor je ermee durft te beginnen. Deze handleiding geeft antwoord op alle belangrijke vragen en zorgt ervoor dat jij deze nieuwe avonturen op een veilige manier onderneemt. Of je nu de spanning wilt verhogen in jouw sexleven of nog intenser van een BDSM spel wil genieten, de vonken van plezier zullen er zeker van afvliegen als je eenmaal bent begonnen. ‘

 

Wat is electrosex nou eigenlijk?

Electro seks gaat in principe om het stimuleren van geslachtsdelen maar ook borsten of andere delen van het lichaam met elektrische impulsen. De zenuwen worden door de elektriciteit extra gestimuleerd wat kan zorgen voor een enorm heftige sexuele ervaring en extra intens klaarkomen. Elektro stimulatie wordt ook gebruikt binnen SM en kan – als je dat wilt – zeker pijnlijk zijn. We willen echter graag benadrukken dat het vooral een enorm erotische en geile ervaring kan zijn.  Klaarkomen zonder je handen te gebruiken; met elektrostimulatie behoort het tot de mogelijkheden.


Het menselijk lichaam bestaat voornamelijk uit water en dat zorgt ervoor dat het een uitstekende geleider is van elektriciteit is. Terwijl de elektriciteit door je zenuwuiteinden trekt zal het je zintuigen kwellen, kietelen en plagen.

 

Safety first!

Veiligheid is bij elke vorm van sex  natuurlijk belangrijk. Veel mensen hebben een ingebakken angst voor electro omdat je vroeger hebt geleerd dat stroom gevaarlijk is. Maar zolang je verstandig bent en je houdt aan een paar simpele veiligheidsvoorschriften is er weinig om bang voor te zijn. Zorg er voor dat je goede apparatuur gebruikt (niet voor niets kiezen wij vooral voor de gerenommeerde merken Rimba en Mystim).

Als je nieuwsgierig bent naar electrosex en ermee wilt gaan experimenteren, hou dan altijd deze belangrijke adviezen in je achterhoofd.

Zeker wel doen:

 • Gebruik een glijmiddel op waterbasis wanneer je speeltjes gebruikt die je inbrengt.
 • Gebruik een electra geleidende gel bij electro accessoires die op de huid gebruikt worden, bijvoorbeeld de Rimba Electro Seks Gel
 • Zorg dat de electro speeltjes droog zijn wanneer je het apparaat aansluit (na reiniging)
 • Verwijder (of vermijd het gebied rond) eventuele Deze kunnen warm worden.
 • Zorg dat degene die het spel ondergaat goed gedronken heeft voordat je begint met spelen.

Zeker niet doen:

 • Doe niet aan electrosex als je zwanger bent, epileptische klachten of hartproblemen hebt of een pacemaker hebt
 • Gebruik de electroden niet in buurt van hart, hoofd of keel of beter nog: plaats de electroden niet boven de navel.
 • Gebruik geen electrosex accessoires op een beschadigde of geïrriteerde huid.
 • Gebruik geen electro seks speeltjes in (de buurt) van water
 • Gebruik bestaande piercings niet als electroden.
 • Stroom neemt altijd de kortste route. Controleer dus altijd of je de stroom door 1 van de drie verboden gebieden leidt (hoofd, hart, keel). Teken een denkbeeldige lijn tussen de twee electrodes en je weet precies waar de stroom loopt.

 

Electrodes aanbrengen

Als je het nog nooit hebt uitgeprobeerd weet je ook niet wat het beste werkt (voor jou). Voor iedereen werkt het anders dus ga vooral het experiment aan! Hier bij Erotiekvoordeel.nl hebben we de volgende combinaties ontdekt, probeer ze eens uit. Vergeet niet om electro geleidende gel te gebruiken.

 


Bij mannen

Een electrode aan de buitenzijde van de linkerbil en een electrode aan de binnenzijde van de rechterbil.

Een electrode in beide liezen, ongeveer 5 cm bij de penis vandaan.

 

Bij vrouwen

 1. Een electrode aan de binnenkant van het onderbeen, net boven de enkel.
 2. Een electrode in de beide liezen

 

En wat moet ik dan kopen?

Stel, het lijkt je wel wat en je wilt het genot van electro seks gaan ontdekken. Dat begint met de aanschaf van een zogenaamde electro seks power unit. Op zo’n unit kun je de plak electrodes en diverse accessoires aansluiten. Naast de power unit kun je naar eigen inzicht en interesse diverse accessoires aanschaffen. Echter, met enkel de bijgeleverde plak electrodes valt al veel te ontdekken.

Uni-polair of bi-polair. Huh?

Bij onze electrosex artikelen zie je regelmatig de vermelding uni-polair of bi-polair staan. Simpel uitgelegd, uni-polaire accessoires (zoals plak electrodes) zijn 1-polig (plus OF min). Je hebt altijd twee stuks nodig om een stroom circuit te maken. Bi-polaire accessoires zijn 2-polig (plus EN min tegelijk). Van zo’n accessoire (denk aan een buttplug, vaginale eitjes etc.) heb je er dus ook maar 1 nodig.

 

Geleidende gel of glijmiddel
Voor een goede geleiding van de electrische impulsen adviseren we je het gebruik van een speciale electro contact gel. Glijmiddel op basis van siliconen heeft juist een isolerende werking en raden we af.  

 

Bij Erotiekvoordeel.nl hebben we een grote collectie electro seks artikelen van gerenommeerde merken zoals Rimba en Mystim. We hebben verschillende types power units, extra plak electrodes, een grote collectie bijbehorende accessoires en speeltjes en diverse soorten kabels en verloopstekkers zodat ook accessoires van verschillende merken uitwisselbaar zijn. Tenslotte hebben wij ook een mooie versie van de Violet Wand in een onze webshop met diverse accesoires van Kinklab.

Vorheriger Artikel 7 dingen die ik graag had geweten voordat ik de BDSM Scene instapte
Nächster Artikel 11 tips voor speeltjes in je plasbuis