Zu Inhalt springen
De gids voor het dragen van een buttplug

De gids voor het dragen van een buttplug

 

Het dragen van een buttplug kan een opwindend vooruitzicht zijn, en soms merk je dat je het steeds vaker wilt doen. Of misschien ben je een complete beginner en heb je geen idee hoe lang je er een zou moeten dragen.

In dit artikel gaan we de ins en outs van het dragen van pluggen doornemen!

 

2-3 uur een buttplug dragen, de typische richtlijnen

 

Wanneer je probeert uit te vinden hoe lang je een buttplug kunt dragen, is de meest voor de hand liggende plaats om te beginnen het advies van de fabrikant. Sommige mensen vragen ook graag medische professionals om meer ‘wetenschappelijk’ advies.

Beide partijen hebben de neiging nogal conservatief te zijn, omdat ze niet willen dat je jezelf pijn doet. Ze zullen iets zeggen in de trant van:

“Je moet er geleidelijk aan werken om je buttplug voor langere periodes te dragen. Begin met een paar minuten en draag het voor steeds langere periodes naarmate je zich comfortabeler voelt. Draag een plug niet langer dan ongeveer 2-3 uur. "

Over het algemeen is ons advies hier bij Erotiekvoordeel.nl hetzelfde. Dit komt doordat de binnenkant van je anus een erg gevoelig gebied is.

Door druk uit te oefenen op je sluitspier en de wanden van je anus kan de bloedstroom naar al deze gebieden afnemen, wat kan leiden tot schade of zelfs zweren. De binnenkant van het rectum is ook een gebied zonder pijnreceptoren, dus soms besef je het misschien niet, zelfs als er iets mis is.

Zowel fabrikanten als artsen zijn natuurlijk nogal conservatief met hun advies. Ze willen niet de schuld krijgen als je jezelf toch pijn doet! Een snelle online zoekopdracht zal echter uitwijzen dat veel gebruikers hun pluggen veel, veel langer dragen.

We herhalen dat we dit over het algemeen niet adviseren. Maar we vinden het belangrijk om te bespreken wat er kan gebeuren en wanneer je je plug wel of niet kunt dragen.

Kun je je buttplug dragen tijdens het slapen?

De eerste vraag die altijd opkomt, is of je hem wel of niet kunt dragen terwijl je slaapt.

Nogmaals, je zult heel veel verhalen vinden van mensen die beweren dat ze elke nacht in bed hun pluggen dragen. Als je echter 's nachts slaapt, worden de pijnreceptoren in je lichaam uitgeschakeld. Dit betekent dat als er iets misgaat, je er misschien pas 's morgens achter komt.

Om hieraan toe te voegen, zul je tijdens je slaap bewusteloos zijn. Je voelt de buttplug niet eens, en afhankelijk van de grootte weet je misschien niet eens dat hij er is. Waarom zou je een risico nemen als je de plug er gemakkelijk weer in kunt steken als je wakker wordt?

"We raden af om je buttplug te dragen terwijl je slaapt."

Kun je je buttplug dragen als je zwanger bent?

 

Een andere veel voorkomende zorg over wanneer je buttplugs kunt dragen, is of je ze tijdens de zwangerschap kunt gebruiken. Traditionele seks zelf kan behoorlijk ongemakkelijk zijn, dus sommige vrouwen wenden zich tot anaal om hun seksuele verlangens te bevredigen.

Dus kun je buttplugs gebruiken als je zwanger bent?

"Als het een zwangerschap met een laag risico is en er geen gezondheidsgerelateerde problemen zijn, zou het gebruik van buttplugs geen problemen moeten veroorzaken."

De sleutel hier is het gedeelte "laag risico". Er zijn verschillende dingen die vrouwen kunnen ervaren tijdens de zwangerschap, waardoor het gebruik van buttplugs niet wordt geadviseerd.

Het belangrijkste is dat je nooit buttplugs gebruikt als je last heeft van placenta previa. Dit is een aandoening waarbij de placenta veel lager dan normaal in de baarmoeder zit. Door een buttplug te gebruiken, kun je de placenta beschadigen, wat kan leiden tot hevig bloeden en schade. De meeste artsen raden aan om seksuele activiteit volledig te vermijden als je lijdt aan placenta previa.

Vaker echter zijn de belangrijkste overwegingen zaken als obstipatie, aambeien of eenvoudige ziektekiemen. Terwijl sommige vrouwen hun pluggen kunnen gebruiken terwijl ze aan deze dingen lijden en geen problemen hebben, kan het voor anderen de situatie veel erger maken.

Het beste advies is altijd om met je arts te praten. Wees open en eerlijk tegen hen, ze hebben het allemaal al eerder gezien. Als ze zeggen dat het goed komt met buttplugs, ga je gang! Maar als ze het afraden, moet je altijd hun advies opvolgen.

Kun je je plug erin houden terwijl je de badkamer gebruikt?

Nog een andere veel voorkomende vraag is of je je stekker erin kunt houden als je naar het toilet gaat.

De helft van dit antwoord zou vrij duidelijk moeten zijn. Je zult niet kunnen poepen terwijl je een buttplug draagt, dus je moet hem eruit halen.

Als je gewoon moet plassen, vraag je je misschien af ​​of je het erin kunt laten.

“Over het algemeen raden we je aan om je buttplugs te verwijderen voordat je de badkamer gebruikt. Het maakt alles veel gemakkelijker. "

Hoewel het mogelijk is om te plassen terwijl je je buttplug draagt, is dit een beetje een tegenstrijdigheid. Om je plug vast te houden, moet je de bekkenbodemspieren inschakelen. Maar als je naar het toilet gaat, moet je deze spieren ontspannen om de plas te laten ontsnappen.

Het vergt ontzettend veel controle om beide tegelijk te doen, en wat het meest waarschijnlijk is, is dat je te veel ontspant en de plug eruit valt! Meestal is dit geen probleem, maar iets uit je toilet vissen is niet de meest prettige ervaring.

Als je plug van metaal of glas is, kunt je deze op deze manier laten vallen, zowel het toilet als de plug beschadigen.

Sommige mensen willen hun plug er echter niet meer uithalen als ze hem eenmaal hebben ingestoken. Als je het absoluut tijdens het plassen moet dragen, kun je het beste de onderkant van de plug vasthouden om ervoor te zorgen dat deze er niet uit valt.

 

Zorg ervoor dat je niet duwt of spant om de plas te laten stromen, aangezien dit de bekkenbodemspieren kan beschadigen en kan leiden tot problemen zoals incontinentie of urineweginfecties.

Buttplug-slijtage op lange termijn: fabels en feiten

Hoewel we je nog steeds adviseren om je pluggen slechts 2-3 uur per keer te gebruiken, weten we dat veel mensen dit advies zullen negeren en ze voor veel langere periodes willen gebruiken. Omdat dit een onderwerp is dat over het algemeen wordt vermeden door fabrikanten, winkels en medische professionals, is er veel verkeerde informatie.

We gaan dus veel van de verschillende beweringen die je online kunt vinden doornemen en erachter komen welke feiten en welke mythen zijn.

"Je kunt een buttplug maar 2-3 uur dragen."

We beginnen met de meest voorkomende 'mythe', die we al een paar keer hebben genoemd. Ondanks het advies dat vaak online wordt aangeprezen, kunt je je pluggen veel langer dragen.

Veel enthousiastelingen over de hele wereld houden die van hen zelfs hele dagen, weken binnen, of proberen zelfs hun leven volledig af te sluiten.

Als je deze uitgebreide sessies gaat proberen, moet je goed op je eigen lichaam letten. We zijn allemaal verschillend, en misschien vindt je je limiet op 3, 6 of zelfs 9 uur. Zodra je spieren moe beginnen te worden, of je zich een beetje pijnlijk voelt, kunt je het beste een pauze nemen.

"Je moet je geleidelijk opwerken naar sessies van langdurig gebruik."

Nog een bewering die je vaak zult zien als je meer wilt weten over buttplugs, en deze keer is het de waarheid! De spieren die je gebruikt om een ​​plug in je lichaam te houden, zijn net als alle andere, ze hebben training nodig.

Je moet beginnen met kortere sessies en daarna geleidelijk de tijd verlengen totdat je tevreden bent met hoe lang je je plug kunt dragen. Het is belangrijk om dit proces ook te herhalen als je de stekker vervangt, aangezien de maat kan verschillen of zwaarder kan zijn dan je vorige

"Te lang een buttplug dragen kan fataal zijn."

Aan de andere kant van de schaal hebben we enkele van de meer bizarre beweringen over hoe vreselijk buttplugs zijn. We kunnen oprecht zeggen dat er geen bewijs is dat langdurig dragen meer gevaar met zich meebrengt dan de meeste andere seksuele activiteiten.

Je zou verhalen kunnen zien over "zware anale bloedingen" of "enorme incontinentie" veroorzaakt door buttplugs, maar deze zijn allemaal enorm buiten proportie. Zolang je de jouwe schoon houdt, glijmiddel gebruikt en de tijd neemt om het in te brengen, zou je geen problemen moeten hebben.

"De hele dag een buttplug dragen kan pijn, ongemak of spierpijn veroorzaken."

Wanneer je je buttplugs voor langere tijd probeert te dragen, kunt je een of alle drie bovenstaande bijwerkingen opmerken. Hoewel dit geen vreselijke dingen zijn die blijvende schade aanrichten, kunnen ze meer dan een beetje ongemakkelijk zijn.

 

Terwijl je experimenteert met langdurig dragen, moet je heel goed op je lichaam letten. Deze symptomen zijn tekenen dat iets problemen begint te veroorzaken, en daar moet rekening mee worden gehouden.

Meestal betekent dit echter gewoon dat de bekkenbodemspieren te lang bezig zijn geweest en een goede rust nodig hebben. Geef voldoende tijd tussen langdurige gebruikssessies, en na verloop van tijd zullen deze spieren sterker en sterker worden en zullen de symptomen gewoonlijk verdwijnen.

"Als je te lang een buttplug draagt, krijg je een kont die niet meer dicht kan."

Hoewel gapend een seksuele praktijk is waar veel mensen van genieten, is het niet iets dat zomaar gebeurt. Gaping kost tijd, oefening en specifieke technieken. Je veroorzaakt het niet door simpelweg een buttplug te dragen.

Wat je misschien opmerkt is een heel "lichte kloof", waarbij je anus meer open lijkt dan voordat je je plug gebruikte. Dit is volkomen normaal en binnen een paar uur keert je anus meestal terug naar zijn oorspronkelijke staat.

"Je kunt buttplugs gebruiken om je voor te bereiden op anale seks."

Zoals we hierboven vermeldden, kan het gebruik van een buttplug voor een tijdje een "lichte kloof" produceren waardoor de sluitspieren iets meer dan normaal opengaan. Dit effect gaat door in het anale kanaal en is geweldig als warming-up voor anale seks.

Als je dit opmerkt, is dat meestal een teken dat al je anale spieren zich beginnen te ontspannen en eraan wennen dat er iets in zit. Je zult vaak merken dat het gebruik van een plug voor anale seks het veel gemakkelijker maakt om een ​​penis erin te krijgen, en veel comfortabeler als je dat doet!

"Je hoeft alleen glijmiddel te gebruiken wanneer je je buttplug inbrengt."

Glijmiddel is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van elk soort anaal spel, maar tijdens langdurige sessies speelt het een veel grotere rol.

Het maakt niet uit hoe glad het door je gekozen glijmiddel is, het zal uiteindelijk uitdrogen. Als dit eenmaal gebeurt, kan het daar beneden erg ongemakkelijk worden, dus het is altijd een goed advies om een ​​fles glijmiddel bij de hand te houden tijdens langdurige sessies. Telkens wanneer je voelt dat dingen uitdrogen, moet je de plug verwijderen en vers glijmiddel aanbrengen.

"Sommige glijmiddelen zijn beter om de hele dag te dragen."

Niet alle glijmiddelen zijn op dezelfde manier gemaakt, dus welke je ervoor kiest om te gebruiken, kan de ervaring die je heeft terwijl je je pluggen de hele dag draagt, veranderen.

Vooral glijmiddelen op siliconen- en oliebasis zijn dikker en hebben de neiging veel langer mee te gaan. Hierdoor hoef je ze minder vaak opnieuw aan te brengen, omdat het langer duurt voordat ze uitdrogen.

Onthoud echter dat als je een siliconen plug gebruikt, je geen siliconen glijmiddel kunt gebruiken!

“Je mag geen buttplugs in het openbaar dragen "

Als het gaat om het dragen van je buttplugs terwijl je op pad bent, kunnen er een paar redenen zijn waarom mensen zeggen dat je het niet zou moeten doen. Meestal wordt er beweerd dat de plug eruit valt of dat ze duidelijk zichtbaar zijn en dat iedereen ze kan zien.

 

Beide dingen zijn volledig afhankelijk van welke buttplug je gebruikt. Als je moeite hebt om je buttplug vast te houden, kun je een andere maat, materiaal of zelfs een harnas proberen om hem op zijn plaats te houden.

Om het minder duidelijk te maken dat je een plug draagt, kun je er een pakken met een T-bar-basis. Dit zit discreet tussen je billen, zodat niemand zal weten dat het er is.

"Langdurig dragen van buttplugs zorgt ervoor dat je meer gaat poepen."

Hier zit veel waarheid in, omdat veel mensen vinden dat het dragen van buttplugs daadwerkelijk kan helpen bij constipatie. Evenzo, als je een gezonde darm hebt, kan het zijn dat je vaker naar de badkamer moet omdat je je pluggen steeds langer draagt.

Daar is natuurlijk niets mis mee. Gebruik de badkamer gewoon wanneer je maar wilt!

 

Tips voor het langdurig dragen van een buttplug

Als je van plan bent om je buttplugs over een langere periode te gebruiken, zijn er een paar dingen die je moet doen om alles wat soepeler te maken.

Glijmiddel

De eerste en meest voor de hand liggende overweging is om ervoor te zorgen dat je voldoende glijmiddel hebt. Zoals we eerder vermeldden, wil je niet alleen glijmiddel aanbrengen wanneer je je plug inbrengt, maar regelmatig tijdens het dragen. Zorg ervoor dat je altijd een paar bij de hand hebt als je oordopjes voor langere tijd draagt.

Het is ook belangrijk om te overwegen welk glijmiddel je gebruikt. Zowel op olie gebaseerde als op siliconen gebaseerde smeermiddelen zijn veel dikker, waardoor ze veel langer meegaan. Dit betekent dat je het niet zo vaak opnieuw hoeft aan te brengen!

Er zijn zelfs enkele specifieke anale glijmiddelen die je kunt kopen, zoals Dorcel Anaal Glijmiddel

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste soort buttplug hebt voor langdurig gebruik. Gewoon de juiste kiezen, kan het verschil maken in je ervaring.

Hoewel je normaal gesproken redelijk grote pluggen kunt gebruiken, wil je er eigenlijk een die iets kleiner is als je er een de hele dag gaat dragen. Het dragen van de grootste die je kunt, zal veel druk uitoefenen op je anale spieren en je snel moe worden. Het gebruik van iets comfortabelers zal na verloop van tijd veel beter aanvoelen.

Je moet ook nadenken over van welk materiaal je plug zal worden gemaakt. Over het algemeen raden we siliconen aan voor een langere periode, omdat dit het zachtste niet-poreuze materiaal is dat je kunt kopen.

Een laatste overweging bij het langdurig dragen van een plug is wat je gaat doen terwijl je hem draagt. Zoiets als een buttplug van een vos of kattenstaart lijkt in het begin misschien een leuk idee, maar als er iets gebeurt en je naar kantoor moet rennen, dan moet je het eruit halen of een echt goed werk om het te verbergen.

 

 

Zorg ervoor dat je Plug een basis met T-balk heeft

Evenzo kan het veel comfortabeler zijn om ervoor te zorgen dat je buttplug een T-bar-basis heeft. Deze pluggen hebben een basis die een T-vorm heeft in plaats van de gebruikelijke uitlopende vorm.

Met het traditionele soort basis is het zeer waarschijnlijk dat je na een paar uur wrijving begint te krijgen. Het zal ook niet het meest comfortabele zijn om op te zitten!

T-balkvoeten lossen deze problemen op. Je zult uiteindelijk nog steeds schuren als je glijmiddel uitdroogt, dus zorg ervoor dat je het regelmatig opnieuw aanbrengt.

Probeer een harnas of comfortabel ondergoed

Veel mensen zullen merken dat het tijdens het bewegen moeilijker is om de buttplug in je lichaam te houden. Als je echter een buttplug voor een lange tijd draagt, is het onvermijdelijk dat je op een gegeven moment moet bewegen.

Om het vallen van je buttplugs moeilijker te maken, kun je een buttplug-harnas proberen. Deze zijn vergelijkbaar met andere harnassen voor seksspeeltjes die je misschien om je middel en tussen je benen vindt. Ze helpen een buttplug op zijn plaats in je lichaam te houden en vereisen minder inspanning van je anale spieren.

Als je echter geen harnas wilt gebruiken, kun je nog steeds proberen om mooi ondergoed te vinden om hetzelfde te doen. Het is duidelijk dat dingen als strings of baggy boxers niet veel goed zullen zijn, maar strakke slips of slipjes kunnen hetzelfde werk doen als een harnas!

Blijf veilig bij langdurig gebruik van buttplugs!

Hoewel je voorzorgsmaatregelen kunt nemen om het dragen van een buttplug op de lange termijn een beetje veiliger te maken, moet je toch goed opletten. Dit wordt niet aanbevolen door Erotiekvoordeel.nl en de meeste andere seksspeeltjesfabrikanten of medische professionals.

Het lichaam van iedereen is echter anders, dus als je denkt dat je er langer dan een paar uur een kunt dragen, onthoud dan onze eenvoudige tips en let goed op je billen!

Vorheriger Artikel 10 masturbatie tips voor mannen
Nächster Artikel Alles over Impact Play